Het Handboek Strategisch Coachen

Dit Handboek bevat een schat aan Kennis en inzichten die nuttig is om strategisch te coachen. In een heldere taal, met talloze voorbeelden, zowel voor coach als gecoachte.

Teamtools Online

E-mail, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van mensen die samenwerken. Waarom gebruiken we deze tools dan zo spaarzaam als het om samen leren gaat? Veel trainers hebben nog behoorlijk wat schroom om bij opleiding en teamcoaching het internet op te gaan.

Handboek Teamcoaching

Het door de Ooa bekroonde boek voor teamleiders, teamcoaches en teamtrainers. In 12 hoofdstukken wordt je meegenomen in alle belangrijke thema’s die je als begeleider van teams nodig hebt. Leer over het Coachwiel, systemisch werken, over de onderstroom en over de coach als Reflective Practitioner.

Samen leren in onderwijsteams

Speciaal voor teams in het onderwijs is dit boek gemaakt, in opdracht van de Open Universiteit. Samen met Sibrenne Wagenaar en Marieke Dresen. Het is een praktisch boekje geworden, niet meer te koop, maar wel in z’n geheel te downloaden.

Praktijkboek Teamcoaching

Praktijkboek Teamcoaching Martijn Vroemen Teamchange

Veel teamcoaches, teamtrainers en teamleiders zijn hongerig naar praktische aanpakken en methoden. In dit Praktijkboek Teamcoaching vinden zij in 90 paragrafen tientallen modellen en bijna 150 oefeningen. Het is een vuistdik naslagwerk dat je veel inspiratie zal brengen in de praktijk.

Team op Vleugels

In dit boek staat alles wat je wilt weten over teams. Er staat beschreven waarom teams zo populair zijn. Wat de succesfactoren zijn om ze te laten slagen. En wat de valkuilen zijn. Het is een praktische en leesbare gids voor iedereen die in of met teams werkt. Het is populair bij veel opleidingen.