Teamchange header

HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Launspach beschrijft in dit boek hoe je als leidinggevende millennials in je organisatie kunt motiveren en hoe je voorkomt dat ze in een burn-out raken. Het is een vlot geschreven boek, vol met humor en praktische tips die direct zijn toe te passen.

Boek zoeken

https://mecompany.nu

Werken met Millennials

4/5
Het is een makkelijk leesbaar boek en geeft een goede indruk van de worstelingen van millennials in hun eerste of tweede baan. Nuttige kennis om toe te voegen aan je repertoire als leidinggevende van deze generatie.
Het boek is specifiek geschreven voor leidinggevenden van millennials. Ik gebruik het als achtergrond informatie in mijn trainingen aan leidinggevenden van millennials. Een praktisch en waardevol naslagwerk op mijn verhaal over de denkwijze van deze jongste generatie op de arbeidsmarkt.
Thijs is an expert on stress management, burnout and millennials. He’s written several books on these subjects. His latest book on stress and burn-out, Fokking druk (‘Effing busy’) was released at Spectrum in October 2018. Earlier books include Het Millennial Manifest (‘The Millennial Manifesto’, 2017) and Quarterlife (2012). Thijs specializes in millennials and burn-outs in the Netherlands. He’s a public speaker, a guest lecturer and a regular guest in talk shows.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath