HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Launspach beschrijft in dit boek hoe je als leidinggevende millennials in je organisatie kunt motiveren en hoe je voorkomt dat ze in een burn-out raken. Het is een vlot geschreven boek, vol met humor en praktische tips die direct zijn toe te passen.

Boek zoeken

https://mecompany.nu

Werken met Millennials

4/5
Het is een makkelijk leesbaar boek en geeft een goede indruk van de worstelingen van millennials in hun eerste of tweede baan. Nuttige kennis om toe te voegen aan je repertoire als leidinggevende van deze generatie.
Het boek is specifiek geschreven voor leidinggevenden van millennials. Ik gebruik het als achtergrond informatie in mijn trainingen aan leidinggevenden van millennials. Een praktisch en waardevol naslagwerk op mijn verhaal over de denkwijze van deze jongste generatie op de arbeidsmarkt.
Thijs is an expert on stress management, burnout and millennials. He’s written several books on these subjects. His latest book on stress and burn-out, Fokking druk (‘Effing busy’) was released at Spectrum in October 2018. Earlier books include Het Millennial Manifest (‘The Millennial Manifesto’, 2017) and Quarterlife (2012). Thijs specializes in millennials and burn-outs in the Netherlands. He’s a public speaker, a guest lecturer and a regular guest in talk shows.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath