HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Het boek gaat over een dag uit het leven van Henk en zijn hond Schurft. In 2020 won Sander Kollaard met dit boek de Libris Literatuurprijs. Hij werd beschouwd onder de genomineerden als een buitenstaander, maar ging er met de hoofdprijs vandoor.

Boek zoeken

shopping.jpg

Uit het leven van een hond

5/5
Het is niet alleen prachtig geschreven, maar het is ook een verhaal vol levenslust, energie en positiviteit. En dan gevonden in het gewone, alledaagse. Het zet je aan het denken over het leven op een prettige, filosofische manier.
Het is een dun boek en zeer geschikt voor een paar vrije vakantiemiddagen. Het verhaal zet aan het denken en ik merkte dat ik er ook ‘s avonds nog over nadacht. Ik heb zelf niets met honden, maar de rol van de hond is zo aanstekelijk beschreven dat je bijna overweegt om ook een hond te nemen.
Sander Kollaard kende ik niet, hij is pas op latere leeftijd gedebuteerd, en dit is inmiddels zijn vierde boek. Dus dat is een fijn vooruitzicht, dat er nog 3 boeken van hem liggen om te lezen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath