GIDS VOOR GEÏNSPIREERD SAMENWERKEN

In dit boek staat alles wat je wilt weten over teams. Er staat beschreven waarom teams zo populair zijn. Wat de succesfactoren zijn om ze te laten slagen. En wat de valkuilen zijn. Het is een praktische en leesbare gids voor iedereen die in of met teams werkt. Het is populair bij veel opleidingen.

Boek zoeken

19625 omslag Team op vleugels.indd

Team op Vleugels

4/5
In dit boek staat alles wat je wilt weten over teams. En over andere vormen van geïnspireerd samenwerken. Er staat beschreven waarom teams zo populair zijn. Wat de succesfactoren zijn om ze te laten slagen. Maar ook wat de valkuilen zijn. En waarom sommige mensen er niets van moeten hebben. Het werken in groepsverband is namelijk niet zaligmakend.
Er wordt speciale aandacht besteed aan de taken, de rol en de bijdrage van de teamleider. En aan de kenmerken van het ideale teamlid. Ook is er aandacht voor de ontwikkeling van groepen. Voor teamvaardigheden en teamcoaching. Het boek is toegankelijk en praktisch. Zowel voor mensen die in teams (willen) werken, als voor hen die teams (willen) begeleiden: adviseurs, trainers en managers. Het is een handleiding, inspiratiebron en naslagwerk
Martijn Vroemen is sociaal psycholoog en heeft zich in zijn werkend leven steeds meer toegelegd op het begrijpen en begeleiden van teams. Met zijn bedrijf Teamchange brengt hij kennis, opleiding en teamprofessionals samen. Behalve pragmatisch is hij ook een gepassioneerd pleitbezorger van meer teamvriendelijk organiseren en meer mensvriendelijk samenwerken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath