speciaal voor het onderwijs

Speciaal voor teams in het onderwijs is dit boek gemaakt, in opdracht van de Open Universiteit. Samen met Sibrenne Wagenaar en Marieke Dresen. Het is een praktisch boekje geworden, niet meer te koop, maar wel in z'n geheel te downloaden.

Boek zoeken

Martijn Vroemen Samen Leren in Onderwijsteams Sibrenne Wagenaar Marieke Dresen

Samen leren in onderwijsteams

3/5
Het idee voor deze publicatie is ontstaan tijdens projecten met scholen over teamontwikkeling en met name teamleren. De praktijkervaringen is verweven met de theorie. Het functioneren van teams, teamleren, de rol van social media, cultuur en de rol van de teamleider komen allemaal aan bod. Daarnaast is er een aantal nuttige tips. Leraren leren verreweg het meest van de ideeën van hun collega’s. Projecten van en met leraren waarbij onderwijsontwikkeling of onderwijsinnovatie centraal staat, dus waar een werkgerelateerde vraag aan ten grondslag ligt, zijn katalysatoren voor dit leren van, en met elkaar.
Vooral leraren, onderwijsmanagers en teamleiders en teamcoaches die veel in het onderwijs werken.
Martijn Vroemen en Sibrenne Wagenaar hebben voor deze schrijfopdracht samengewerkt met Marieke Dresen, die destijds verbonden was aan het Ruud de Moor Centrum van de OU.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath