HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Stop met hard werken om problemen op te lossen. Vooral die problemen die steeds in een andere vorm terugkomen. Zoek naar de reden waarom het probleem in kwestie een goede oplossing is. Vind wat er vast zit. Rake vragen helpen je! Door het stellen van rake vragen komt er weer beweging.

Boek zoeken

Rake Vragen Sietse Bakker

Rake Vragen

5/5
Het boek helpt je om vragen te stellen die echt aanzetten tot beweging. Het is heel praktisch geschreven. Je kan er eigenlijk meteen mee aan de slag. Voor iedereen van belang zowel in prive als in je werk. Een vraag die ik echt vaak raak vind is: waar hoeft niet naar gekeken te worden doordat dit vraagstuk er is?
Voor iedereen die in situaties komt waar iets vast zit, die jij graag in beweging wilt zetten, niet door het zelf te gaan oplossen maar de ander(en) aan te zetten door vragen. Dus voor iedereen die weleens vastzit en zeker voor (Team)coaches, trainers, leidinggevenden en informele leiders!
Siets Bakker ken ik van een workshop rake vragen. Inspirerend mens. No nonsens. Houdt niet van lange sessies. Gelooft in de kracht van deze systemische rake vragen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath