Teamchange header

KENNISBANK - BOEKFAVORIET

Veel teamcoaches, teamtrainers en teamleiders zijn hongerig naar praktische aanpakken en methoden. In dit Praktijkboek Teamcoaching vinden zij in 90 paragrafen tientallen modellen en bijna 150 oefeningen. Het is een vuistdik naslagwerk dat je veel inspiratie zal brengen in de praktijk.

Ander boek zoeken

Praktijkboek Teamcoaching Martijn Vroemen Teamchange

Praktijkboek Teamcoaching

5/5
Het Praktijkboek Teamcoaching begint met de belangrijkste modellen van Vroemen: het Coachwiel en het Teamwiel. Alle elementen daarvan worden aangekleed met oefeningen. Daarop volgt een top tien van klassieke theorieën, een hoofdstuk met spellen en een met werkvormen. Het hoofdstuk over intervisie bevat ruim twintig verschillende methoden. De laatste drie delen richten zich vooral op de persoonlijke ontwikkeling van de lezer zelf: er zijn checklists, een zelfonderzoek en oefeningen voor training van de teamprofessional.
Teamcoaches en teamtrainers. Ook teamleiders kunnen hier veel van opsteken, voor zover ze ook echt op een ontwikkelende manier bezig zijn met hun teams. Dit boek kan geheel zelfstandig worden gebruikt, maar vormt ook de perfecte aanvulling op het bekroonde Handboek Teamcoaching dat in 2017 verscheen.
Martijn Vroemen is sociaal psycholoog en heeft zich in zijn werkend leven steeds meer toegelegd op het begrijpen en begeleiden van teams. Met zijn bedrijf Teamchange brengt hij kennis, opleiding en teamprofessionals samen. Behalve pragmatisch is hij ook een gepassioneerd pleitbezorger van meer teamvriendelijk organiseren en meer mensvriendelijk samenwerken.

Wat vind jij van dit boek?

Verzenden

Email zal niet openbaar zijn Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.