BEELD & TEKST

Een bijzondere inspiratiekaartenset. 52 prachtige foto’s met teksten die inspireren om voluit te gaan leven vanuit verlangen, vertrouwen en intuitie. Goed te gebruiken in trainingen en bij teamcoaching. Als incheck bijvoorbeeld, of als moment van reflectie.

Boek zoeken

Shoot for the moon - Inspiratiekaarten

Inspiratiekaarten: Shoot for the moon!

5/5
Shoot for the Moon is een co-creatie van twee soulmates, Elisabeth Greve en Brigit Jans, die elkaar vinden in woorden en beelden. Elisabeth is professioneel fotografe, Brigit is coach en leiderschapstrainer. Het bijzondere aan deze kaarten is dat zowel de beelden, als de tekst voldoende ruimte laten voor eigen invulling. Het zijn geen ‘platte plaatjes’ en geen overbekende quotes, maar werkelijk schitterende, kunstzinnige foto’s, met teksten die altijd een boodschap bevatten, zonder een klip en klaar antwoord te geven. Uitnodigend om verder te denken… en te dromen.
Gebruik de kaarten om de dag te starten, als kennismaking of incheck, of juist als afronding. Laat mensen intuïtief een kaart trekken en vrijwel zeker bevat die precies de boodschap die je nodig hebt.
Elisabeth Greve is creatief fotograaf. Zij maakt graag het onzichtbare zichtbaar. Met veel beweging en luisterend naar haar intuïtie. Haar lievelingskaart is Energy. Wil je contact met haar? info@elisabethgreve.nl. Brigit Jans is leadershipcoach. Zij inspireert mensen tot positieve veranderingen in hun leven. Met hart en ziel. Ze schrijft graag blogs en andere teksten. Met grote stelligheid en ook vaak in verwarring. Haar lievelingskaart is Magic. Contact is zo gelegd: nfo@springcoaching.nl

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath