HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Het boek is een mix van praktijk, theorie en relevante uitkomsten van onderzoek. De casuïstiek en spannende momenten die beschreven staan in het boek, geven een mooie inkijk in hoe een ervaren executive teamcoach omgaat met spanning en druk in het coachen aan de top.

Boek zoeken

boek ex teamcoaching

Executive Teamcoaching in de praktijk

5/5
Het boek geeft een stevig handvat door de beschrijving van theorie; fasen van coachproces en door vier verschillende stijlen van coaching te beschrijven. Je krijgt een uitnodiging om in de spiegel te kijken en je eigen handelen als teamcoach te onderzoeken. Het boek laat door de beschrijving van cases en spannende momenten de reflecties en puzzels van de twee auteurs in de dagelijkse praktijk zien. Het maakt dat je zonder veel moeite naar je zelf gaat kijken en ook de voor jezelf confronterende uitdagingen als teamcoach gaat onderzoeken.
Dit is een boek voor executive teamcoaches die werken met leiderschapsteams. Het is ook relevant voor organisatieadviseurs en HR-managers die hun effectiviteit in de directiekamer willen vergroten.
Yvonne Burger & Mieke Reidinga zijn ervaren executive teamcoaches. Yvonne Burger is hoogleraar, organisatieadviseur, toezichthouder en executive (team)coach. Zij werkt in de top van zowel de publieke als de private sector aan individuele ontwikkeling, team- en organisatieontwikkeling. Mieke Reidinga is organisatieadviseur, executive teamcoach en veranderkundige. zij begeleidt directies van uiteenlopende organisaties bij samenwerkingsvraagstukken en organisatieontwikkeling. De auteurs zijn binnen het VU Center for Executive Coaching verantwoordelijk voor het programma Executive Coaching.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath