HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Heel helder beschreven boek wanneer je je systemisch bewustzijn wilt vergroten. De fontein als metafoor helpt je om je eigen plek stevig in te nemen en de ander zijn of haar plek te gunnen. In dit boek leer je hoe je familiesysteem doorwerkt in je leven en toepasbaar is op vele thema's,.

Boek zoeken

de fontein

De Fontein – Maak wijze keuzes

5/5
Het is heel inzichtgevend en verhelderend om te lezen dat als je goed op je plek staat en minder ego gedreven bent je meer kunt handelen vanuit wie je in essentie bent, zodat naar buiten komt wat er zich in jou wil openbaren. Ik vond het lezen van het boek een openbaring! Ik deed het samen met een vriendin en we leerden veel over onze plek!
Zeker (team)coaches, trainers en verder voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en bezig is met leerprocessen van individuen en groepen.
Els van Steijn is coach, familie en organisatieopsteller. Zij heeft ook een ander boek geschreven: De fontein, vind je plek.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath