HET TEAMPROFESSIONALS NETWERK

Deze schrijfster ken je misschien als kinderboekenschrijfster, maar dit keer schreef ze een boek voor volwassenen. En wat voor boek! Het verhaal is autobiografisch en intens verdrietig, maar zo prachtig opgeschreven dat je blij bent dat je Nederlands kunt lezen.

Boek zoeken

index.jpg

De dag dat ik mijn naam veranderde

-5/5
Het boek is zo prachtig opgeschreven, ik vind het een ode aan de Nederlandse taal. Verpakt in originele, grappige en verrassende metaforen en beschrijvingen word je deelgenoot gemaakt van het waargebeurde verhaal dat de aanleiding is voor de schrijfster om haar naam te willen veranderen.
Heb je vrije tijd en zin in een roman die je moeiteloos meeneemt in een waargebeurd verhaal? Kies dan dit boek. Het rauwe verhaal is niet boos of gefrustreerd opgeschreven, maar juist met veel waardigheid en respect en verpakt in prachtige zinnen.
Bibi Dumon Tak schreef voornamelijk kinderboeken en kreeg daar veel prijzen voor. Ik las bijvoorbeeld ‘Winterdieren’ voor aan mijn kinderen, daarmee won ze de gouden griffel in 2012.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath