Teamchange header

vergroot je competenties

Praktijk-Leergroepen

Teamchange organiseert met een aantal toptrainers de Praktijk-Leergroepen. Met een kleine groep ga je in drie sessies onder persoonlijke begeleiding werken aan een specifieke competentie. De groepen zijn voor alle soorten teamprofessionals, zowel intern als extern. Omdat je met praktische vaardigheden aan de slag gaat is het handig als je tussen de sessies door kunt oefenen met groepen en teams. De workshops zijn ook geschikt voor trainers, voorzitters, coördinatoren, project- en teamleiders.

Erkenning & Kwaliteit
Er zijn vijf verschillende leergroepen

Erkenning & kwaliteit

Ons studiemateriaal

Boeken van Martijn Vroemen - Teamchange

Even kennismaken?

Kenmerken van de Praktijk-Leergroepen

Elke Praktijk-Leergroep bestaat uit een aantal vaste ingrediënten:

 1. Gericht op een specifieke competentie om je repertoire te vergroten.
 2. Een kleine groep van 4 tot 8 deelnemers.
 3. Speciaal gemaakt voor teamprofessionals.
 4. Een expert docent die veel persoonlijke begeleiding geeft.
 5. Drie bijeenkomsten met in totaal 9 contacturen.
 6. Tussendoor huiswerk en oefeningen waar je feedback op krijgt.

De leerwensen zullen per type leergroep verschillen, maar je kunt een zwaar accent verwachten op doen, toepassen en uitvoeren. Toekijken en droogzwemmen gaat hier niet werken. Er zal ook niet veel theorie zijn, al zullen docenten je uiteraard de weg wijzen naar hun favoriete literatuur. Deze Leergroepen zijn geschikt voor alumni van Teamchange die met PE-punten hun her-registratie willen behalen. Maar alle teamprofessionals zijn welkom. Je hoeft geen vooropleiding bij ons gevolgd te hebben.

Dit zijn onze Praktijk-Leergroepen:

Leergroep Teamtools Online

Door Sibrenne Wagenaar – Apps en online tools zijn niet meer weg te bij teamwerk. In deze Praktijk-Leergroep gaan we diverse online werk- en leervormen verkennen, je ontdekt de meerwaarde van online leren, de mogelijkheden en de beperkingen. En je krijgt je leet hoe je ze als teambegeleider in kunt zetten. Hier ga je mee oefenen en je krijgt concrete tips voor jouw praktijk.

door: Sibrenne Wagenaar

In dit traject maak je kennis met heel laagdrempelige tools. Je ervaart zelf wat online leren van je vraagt als deelnemer. En je werkt aan een (her)ontwerp van een coaching- of trainingstraject waarin jij meerwaarde ziet voor online leren. Hoe krijg je het vervolgens werkend in de praktijk? We besteden aandacht aan synchroon en asynchroon online werken en manieren om dit goed te faciliteren.

 1. Je zult beschikken over een goede toolset.
 2. Ook weet je welke tool je wanneer kunt inzetten.
 3. Je kunt zelf creatieve online werkvormen ontwikkelen.
 4. Je leert jouw online faciliteerstijl kennen en je leert ermee variëren.
 5. Je gaat online leren met veel meer vertrouwen toepassen.
 6. En je weet ook wanneer je het niet moet doen 🙂

Twee weken online leren
We ontmoeten elkaar in een online omgeving. Daar vind je per week een aantal opdrachten. Deze online aanloop vraagt een investering van 2 uur per week. Ik zal deze twee weken faciliteren. De eerste week heeft als thema ‘trends en toepassing’. In de tweede week staan tools en werkvormen centraal. Het doel van deze twee weken is nieuwe kennis en ideeën opdoen en ervaren wat online leren van je vraagt.

Een online lunch
In de eerste online week zit een online lunch van een uur. Dan maken we kennis met elkaar, wisselen we eerste ervaringen uit en kijken we vooruit.

Onlinesessie 1
In deze sessie werken we met tools en passen we het geleerde uit de twee online weken toe op ons eigen coachings- of trainingstraject. We sluiten af met een idee voor een online faciliteeroefening. Denk hierbij aan het faciliteren van een webinar, een online discussie-opdracht, een publiek event. Je gaat iets oefenen wat voor jou relevant is met het oog op je eigen traject.

Onlinesessie 2
Het gehele traject beslaat een tijdspad van 2 maanden en aan het eind van deze periode komen we nog een keer online bij elkaar om te reflecteren op de faciliteeroefeningen en de oogst op te maken.

Trainer – Sibrenne Wagenaar is expert op het gebied van online. Met haar bedrijf Ennuonline en in diverse publicaties en boeken heeft ze haar sporen in dit vakgebied ruimschoots verdiend. Zie onze trainerspagina.

Deelnemers – De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen, dus er is veel persoonlijke aandacht. Deze Leergroep is interessant voor zelfstandige teamtrainers, teamcoaches en teamleiders die a

Studiebelasting – De studiebelasting is totaal 9 contacturen en 6 uur voorbereiding en huiswerk.

Kosten – Het totale cursusgeld voor de leergroepen is 690 euro (ex btw). Deze opleiding kan desgewenst vrij van btw worden aangeboden (al zal dat voor mensen met een eigen bedrijf vrijwel nooit relevant zijn). Alumni van Teamchange (Leergang of Essenties) krijgen 100 euro korting.

PE-Uren – De StiR heeft 9 PE uren toegekend aan de Praktijk-Leergroepen.

Leergroep Businesscoaching

Door: Lisette Brattinga – Ben je voor jezelf begonnen maar blijft het lastig om klanten te vinden? Meestal komt dat doordat de aandacht uitgaat naar marketing zonder een goede basis. Je hebt bijvoorbeeld al een website gemaakt, plaatst regelmatig wat op social media en netwerkt je suf. Maar het werkt niet goed genoeg voor je. Dit is je kans om gericht aandacht te besteden aan het fundament voor jouw business, jouw strategie en doelen. 

Voor een succesvol bedrijf heb je de juiste bouwstenen voor een stevig fundament nodig waarbij alles klopt en je jouw trap omhoog, jouw groei naar meer klanten bouwt. Niet alleen marketing is van belang. Er zijn veel meer facetten belangrijk die jouw succes maken of breken. In deze training ga je praktisch aan de slag met de SHIFT-methode. Deze bestaat uit:

1. Strategie: jouw aanpak om klanten te vinden en winnen.
2. Heldere doelen voor focus en richting.
3. Ik – Je definieert jouw unieke, authentieke manier van ondernemen.
4. Fundament: je eigen concrete stappenplan maken.
5. Transformatie: de mindshift die nodig is om als ondernemer succesvol te groeien en bloeien.

NB – Deze Leergroep focust op de commerciële aspecten van je bedrijf, en gaat niet over juridische, fiscale of administratieve onderwerpen.

Voorbereiding – Twee weken voor de Leergroep ontvang je een vragenlijst met
allerlei vragen over jou en jouw business die je invult en terugstuurt naar
Lisette.

Huiswerk – Naar aanleiding van de vragenlijst ontvang je een opdracht ter voorbereiding van de sessies. De uitwerking stuur je een week voor de online sessies op.

Online sessie 1 –  We gaan aan de slag met jouw blauwdruk voor een succesvolle business. Veel ondernemers bouwen niet aan een stevig fundament en doen van alles door elkaar, zonder dat er een heldere strategie onder ligt. De samenhang is ver te zoeken en het resultaat blijft daardoor uit. We gaan aan de slag met een simpele strategie en helder stappenplan om veel sneller de juiste stappen te zetten, op het juiste moment en te groeien naar meer omzet.

Online sessie 2 – Nu ligt de focus op jouw klantgerichte marketing. Te veel ondernemers communiceren vooral over zichzelf en hun aanbod. Mensen voelen zich daardoor totaal niet aangesproken en gaan niet met jou in zee. Jij leert hoe je de taal van de klant spreekt, hoe je dit door vertaalt naar jouw marketing zodat je een magneet wordt voor jouw klanten en veel minder moeite hoeft te doen om jouw dienst te verkopen. Tijdens de sessie maak jij de switch naar klantgerichte marketing en leer je in te spelen op de sweet spot van jouw klanten. Marketing bestaat natuurlijk uit meer cruciale elementen zoals een onweerstaanbaar aanbod dat als perfecte oplossing gezien wordt door de mensen die jij het allerliefste helpt. Natuurlijk gaan we hier ook hands-on mee aan de slag.

Follow-up online – Na drie tot vier weken spreken we elkaar in een online follow-up meeting over de voortgang en eventuele implementatie problemen. Zo leren we veel van elkaar en het is natuurlijk ook leuk om te horen hoe iedereen aan de slag is gegaan met zijn business.

Trainer – Lisette Brattinga heeft als online business coach al honderden ambitieuze dienstverlenende ondernemers geholpen met een succesvolle start en groei van hun bedrijf. Ze schrijft blogs en geeft workshops voor o.a. ondernemersverenigingen, het Startersloket, de Dag van de Coach, Nyenrode en NOBCO. Zie onze trainerspagina.

Deelnemers – De groep bestaat uit maximaal 5 personen, dus er is veel persoonlijke aandacht. Deze Leergroep is interessant voor zelfstandige teamtrainers, teamcoaches en teamleiders die ambitieus en echt gemotiveerd zijn om een succes te maken van hun bedrijf. Je wilt een sprong maken in jouw groei maar je hebt nog geen goede strategie en marketingaanpak.

 • Je bent net gestart of voelt je nog een starter.
 • Je bent fulltime ondernemer.
 • Je hebt een duidelijk omzetdoel.
 • je bent comfortabel met hbo-niveau.

Locatie – De Leergroep is geheel online!

Studiebelasting – De studiebelasting is totaal 9 contacturen en 6 uur voorbereiding en huiswerk.

Kosten – Het totale cursusgeld voor de leergroepen is 690 euro (ex btw). Deze opleiding kan desgewenst vrij van btw worden aangeboden (al zal dat voor mensen met een eigen bedrijf vrijwel nooit relevant zijn). Alumni van Teamchange (Leergang of Essenties) krijgen 100 euro korting.

PE-Uren – De StiR heeft 9 PE uren toegekend aan de Praktijk-Leergroepen.

Leergroep Stemcoaching

Door: Joost Tijdink – Deze leergroep helpt je om je invloed en positie als teamcoach/trainer te versterken en deze niet te verkrampen of te forceren. Wat kan je doen om je stem te laten zeggen wat je wilt? Waar reageren deelnemers op in jouw stem en hoe benut je dat? Hoe werk je met kracht zonder te gaan schreeuwen? Hoe voorkom je dat spanning je stem doet wegvallen?

Praktijk-Leergroep van Teamchange Stemcoaching

Deze Leergroep gaat over je persoonlijke stemgebruik als teamcoach of trainer. Je doet in een veilige setting veel vaardigheden en inzichten op waarmee je je stem kunt laten klinken zoals je wilt overkomen. Zonder ruis en bijgeluiden die een averechts effect hebben. Deelnemers worden er rustig van. De training gaat over het effect van spanning op je stem en lichaamstaal en je leert die te reguleren. Zo word je helder en eenduidig als je sessies begeleid en houd je ‘s avonds energie over. Resultaat: een prettige teamcoach met een veelzijdige, effectieve eigen ontspannen stem voor de groep.

1. De (pedagogische) invloed van je stem wordt groter.
2. Je kunt je stem gevarieerd gebruiken.
3. Je hebt elke dag weer een vitale stem.
4. Je krijgt meer regie over de sessies en je kunt met je stem rust creëren.
5. Je staat met meer zekerheid voor een groep.

Als voorbereiding krijg je een vragenlijst over je stem.

Sessie 1 –  Stem begint bij je tenen 
We onderzoeken de invloed van houding op stem. Wij maken de connectie tussen wat je lijf laat zien, wat je stem laat horen en wat dat vertelt over jou als ‘leider’. We verbinden als het ware de buitenkant met de binnenkant en vice versa. Je leert de resethouding en weet hoe je met je lijf “ingehaakt “blijft. Je krijgt feedback op je stem en we inventariseren je ontwikkelpunten waarmee aan de slag zullen gaan.

Tussen dag 1 en 2 ga je aan de slag met de ontvangen feedback in de praktijk, oefen je met de resethouding en bereid je een pitch voor over een speciaal onderwerp.

Sessie 2 –  Een ander geluid
We onderzoeken per deelnemer de ingebrachte vragen en gaan stretchen met je pitch.  De medecursisten fungeren als klankbord. Je krijgt opdrachten die een nieuw en/of ander geluid laten horen. Je krijgt door waar je je effectiviteit door middel van stem en lichaamstaal kunt vergroten.

Tussen dag 2 en dag 3 zit vervolgens een maand om gericht inzichten in de praktijk toe te passen. Vragen of casuïstiek mee te brengen naar de derde sessie.

Sessie 3 – Toepassing in jouw praktijk
Je doet verslag van je ervaringen, mede op basis van een opdracht die je hebt meegekregen. Ook gaan we ‘spelen’ met je persoonlijke casuïstiek via praktijksimulaties en opdrachten. We sluiten af  hoe een ieder het geleerde in zijn haar praktijk van alledag kan borgen.

Trainer – Joost Tijdink is eigenaar van Bureau Tijdink, en treedt al jaren op in onze Leergang Teamcoaching. Met een theateropleiding op zak weet hij deelnemers echt te raken. Joost hoort feilloos wat een stem (in potentie) te zeggen heeft. Als (team)coach verbindt hij kennis over stem met concepten uit NLP, Transactionele Analyse en systemisch werken. Zie onze trainerspagina.

Deelnemers – Je bent een teamprofessional die beseft dat je belangrijkste instrument – je stem – nog wel wat kan ontwikkelen. Waarschijnlijk wil je ook zekerder voor een groep staan en meer overtuigingskracht krijgen. Je bent comfortabel met hbo-niveau. Tijdens de bijeenkomsten zullen deelnemers voortdurend feedback aan elkaar geven.

Bijeenkomsten – Er zijn drie middag van 3 uur, met daartussen stevige oefenopdrachten.

Locatie – De sessies vinden plaats in het Coachhuis te Utrecht, locatie Oorsprongpark, van 13.30 tot 16.30.

Studiebelasting – De studiebelasting is totaal 9 contacturen en 6 uur voorbereiding en huiswerk.

Kosten – Het totale cursusgeld voor de leergroepen is 690 euro (ex btw). Deze opleiding kan desgewenst vrij van btw worden aangeboden. Alumni van Teamchange (Leergang of Essenties) krijgen 100 euro korting.

PE-Uren – De StiR heeft 9 PE uren toegekend aan de Praktijk-Leergroepen.

Leergroep Schrijfcoaching

Door: Suzanne van Stratum – Een offerte, een verslag, evaluatie, vervolgplan, een blogpost of een webpagina: als teamcoach moet je ook professionele teksten maken. Een tekst die jij ‘echt’ moet schrijven (je kiest zelf welke) is het startpunt van dit coachingstraject. Het doel is dat je jezelf ontwikkelt als schrijver en tevreden bent met je geschreven interventies in het team dat je (bege)leidt.

Veel mensen die in schrijfcoaching geïnteresseerd zijn voelen soms wat schroom om er aan te beginnen. Het lijkt misschien wat op schrijfles, terug naar de schoolbanken. (Niet voor iedereen was dat een topervaring.) Maar we gaan inderdaad weer naar school;  De Hogeschool van Amsterdam. Je leert:

1. Om te beginnen: je gaat (weer) plezier krijgen in schrijven!
2. Je gaat leren om teksten te maken die hun doel bereiken.
3. Je ontdekt welke schrijfstijl echt past bij jou.
4. Je leert om precies onder woorden te brengen wat jij wilt zeggen.
5. En je ontdekt hoe je door de ogen van de lezer kunt kijken of dat gelukt is.

Deze Leergroep bestaat uit een voorbereidende oefening die je met een (recent) geschreven tekst instuurt. Daarna volgen drie sessies over steeds een ander schrijfonderwerp. Tussendoor werk je thuis aan je tekst. Na de laatste sessie mail je de eindversie van je tekst voor individuele feedback van de trainer. Aan de hand van (korte) schrijfoefeningen, feedback-rondes, teksten die je (recent) hebt geschreven of aan het schrijven bent, krijgt de Leergroep dus invulling. De volgende onderwerpen staan centraal:

 • Vooraf: Een tekst die je (recent) geschreven hebt, stuur je in en je maakt de oefening ’Schrijversportret’.
 • Sessie 1: Schrijver centraal en oriëntatie op de schrijftaak.
 • Sessie 2: Lezer centraal en opbouw tekst.
 • Sessie 3: Samenhang, zinnen formuleren en puntjes op de i.
 • Achteraf: Individuele feedback op de laatste versie van je tekst per mail.

Trainer – Suzanne van Stratum is docente Nederlands aan de Hogeschool van Amsterdam, en heeft een eigen trainingsbureau ‘In De Regel’. Zij is auteur van diverse lesboeken, dus wat schrijven betreft weet ze waar ze over spreekt. Ze is ook alumnus van Teamchange. Zie onze trainerspagina.

Deelnemers – Elke teamprofessional gebruikt tekst: trainers maken handouts, teamcoaches schrijven voorstellen en teamleiders maken verslagen en jaarplannen. Misschien ben je zzp-er en wil je webtekst maken of een blog schrijven.Je bent comfortabel met hbo-niveau. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, dus er is veel ruimte voor persoonlijke feedback.

Bijeenkomsten – Er zijn drie bijeenkomsten. We starten om 17.30 en gaan door tot 20.30. Rond 18.30 pauzeren we en half uur om te eten. Je kunt zelf iets meenemen, maar er is ook een prima restaurant op de locatie.

Locatie – De schrijfsessies vinden plaats op de Amstelcampus, locatie ‘Wibauthuis. Onder het Wibauthuis is een q-park waar je tegen betaling kunt parkeren. Voor wie direct na werk of een klant komt: het restaurant is open tot 19.00 uur en biedt een gevarieerd aanbod.

Studiebelasting – De studiebelasting is totaal 9 contacturen en 9 uur voorbereiding en huiswerk/schrijfwerk.

Kosten – Het totale cursusgeld voor de leergroepen is 690 euro (ex btw). Deze opleiding kan desgewenst vrij van btw worden aangeboden. Alumni van Teamchange (Leergang of Essenties) krijgen 100 euro korting.

PE-Uren – De StiR heeft 9 PE uren toegekend aan de Praktijk-Leergroepen.

Leergroep Mindful Teams

Door: Leonie Stekelenburg – Geweldloze communicatie is een prachtig concept maar de praktijk is weerbarstig. Waarom loopt een meningsverschil of stijlverschil zo snel over in (onderhuidse) wrijving? Dat heeft alles te maken met de reacties van ons zenuwstelsel bij sociale stress. Ontdek hoe mind- en aandachtstraining je bewustzijn van sociale stressoren vergroot en leer je triggers te doorzien. Leer de verbinding bij fricties herstellen en oprecht geweldloos communiceren.

leergroep mindful teams

Waarom is oprecht geweldloos communiceren zo moeilijk? Wat is de neurowetenschap achter sociale stress (SCARF)? Wat is de waarde van aandacht training voor oprechte geweldloze communicatie? Deze vragen beantwoorden we, en we vergroten je interventierepertoire. De stappen van geweldloze communicatie; de verdiepende en verbindende stap die aandacht training brengt; de 1 minuut zelf-check-in; de 3 minuten pauze-knop; de driehoek van gewaar zijn; de 4 niveaus van luisteren en spreken. Team vergadertools en rolverdeling voor oprecht geweldloze team meetings. Hierna kun jij:

1. De communicatie, verbinding en vertrouwen in teams verbeteren.
2. De basis stappen van geweldloze communicatie inzetten voor jezelf en met teams.
3. De neurowetenschap achter sociale stress begrijpen en effectief inzetten in teams.
4. Als er frictie ontstaat kun je de verbinding mbv mindfulness eenvoudiger herstellen.
5. Werken met de 4 niveaus van luisteren en spreken voor effectievere team meetings.

Bijeenkomsten – De Leergroep is opgebouwd rondom 3 modules van 1 dagdeel. Daarbij is dagelijks thuis de aandacht trainen een essentieel onderdeel om tot oprechte geweldloze communicatie te komen. In elke sessie is er een specifiek thema.

Sessie 1 – De basis van Mind en aandacht. De neurowetenschap achter sociale stress (SCARF) & de waarde van aandacht training voor opréchte geweldloze communicatie. Daarna dagelijks thuis je aandacht trainen (diverse oefeningen, 10-20 minuten).

Sessie 2 – Oprechte geweldloze communicatie. Vier niveaus van luisteren en spreken (Otto Scharmer); de pauze-knop; samen oefenen met oprecht geweldloze communicatie. Daarna dagelijks thuis je aandacht trainen (diverse oefeningen, 10-20 minuten).

Sessie 3 – De geweldloze teamvergadering. Hier leer je om alle concepten in de praktijk brengen in een teamvergadering.

Zelf)reflectie – Dagboek oefeningen om zicht te krijgen op eigen moeizame communicatiepatronen en sociale stress die dan opvlamt te leren herkennen: onderliggende overtuigingen; oordelen; lichamelijke sensaties en emoties.

Huiswerk – Naast dagelijkse aandacht trainingsoefeningen is er voorafgaand aan elke module leeswerk en dagboek oefeningen. De aandachts- & dagboek oefeningen zijn de basis voor succes in de praktijk oefeningen in elke module.

Trainer – Leonie Stekelenburg brengt met haar bureau Mindfulbizz inzichten rondom mind- en aandachtstraining binnen bereik van professionals in organisaties. Ze helpt mensen om oprecht geweldloos te communiceren en meer kwaliteit te brengen in alles wat ze doen. Zie onze trainerspagina.

Deelnemers – Deze Leergroep is voor elke teamprofessional, beginnend of ervaren, die met de technieken van Mind en Aandacht aan de slag wilt. Je hoeft hier géén ervaring mee te hebben (maar het mag wel). Het is belangrijk dat je echt bereid bent om tussen de sessies door te oefenen, anders heeft de Leergroep niet de gewenste opbrengst. Je bent comfortabel met hbo-niveau.

Bijeenkomsten – Deze Leergroep bestaat uit 3 sessies van 13.30 tot 16.30 uur. Tussendoor doe je oefeningen.

Locatie – De middagen vinden plaats in Club Sportive, Gustav Mahlerlaan 24, te Amsterdam (Zuid). Uitstekend bereikbaar vanaf station Zuid.

Studiebelasting – De studiebelasting is totaal 9 contacturen en 6 uur voorbereiding en huiswerk.

Kosten – Het totale cursusgeld voor de leergroepen is 690 euro (ex btw). Deze opleiding kan desgewenst vrij van btw worden aangeboden. Alumni van Teamchange (Leergang of Essenties) krijgen 100 euro korting.

PE-Uren – De StiR heeft 9 PE uren toegekend aan de Praktijk-Leergroepen.

Data checken en inschrijven

Check hieronder de data en meld je aan. Na aanmelding heb je altijd nog twee weken bedenktijd. Je kunt ook een optie nemen, tot maximaal een maand voor aanvang. 

Alle sessies vinden online plaats.

Teamtools Online – nieuwe data volgen
Sessie 1 – – (12.00-13.00) 
Sessie 2 – (10.00-12.30) 
Sessie 3
(10.00-12.30) 

Alle sessies vinden online plaats.

Businesscoaching – 2 plaatsen 
Sessie 1 – 8 mrt (10.00-13.00) 
Sessie 2 – 22 mrt (10.00-13.00) 
Sessie 3 – 12 apr (10.00-13.00) 

Alle sessies zijn in Het Coachhuis te Utrecht.

Stemcoaching – nieuwe data volgen 
Sessie 1
– – (13.30-16.30)
Sessie 2 – (13.30-16.30)
Sessie 3
(13.30-16.30)

Alle sessies vinden online plaats.

Schrijfcoaching – nieuwe data volgen
Sessie 1
– – (17.30-20.30) 
Sessie 2 – (17.30-20.30) 
Sessie 3 – – (17.30-20.30) 

De bijeenkomsten vinden plaats in Club Sportive, Amsterdam Zuid.

Mindful Teams – nieuwe data volgen
Sessie 1 – – (13.30-16.30) 
Sessie 2 – (13.30-16.30) 
Sessie 3 – –((13.30-16.30)

Schrijf je in of neem een optie

logokleinpath

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.