Het advieslandschap is sterk aan het veranderen. Veel adviseurs, coaches en trainers kiezen voor een meer flexibel werkverband. Los-vast in de bestaande bureaus, of zelfstandig-maar-niet-alleen. Adviesbureaus bezinnen zich in uitdagende tijden. Specialiseren lijkt de trend. Krimp ook. Zo ontstaat een nieuwe werkruimte, waarin professionals zich hergroeperen in nieuwe clusters. Netwerken, bijeengehouden door relaties die gebaseerd zijn op inspiratie. Teamchange is zo’n netwerk, en dit zijn onze teamchangers.

Martijn Vroemen
Initiatiefnemer Teamchange
Martijn Vroemen Teamchange

LinkedIn Martijn

Martijn begeleidt organisaties en coacht teams in een context van verandering. Zijn uitgangspunt is dat werk en geluk samen kunnen gaan. Veranderen kan met minder geweld en samenwerken met meer verantwoordelijkheid. Hij is een bevlogen adviseur die gemakkelijk de brug slaat tussen bestuur en werkvloer en er trots op is dat hij op op alle niveaus kan aansluiten. Martijn publiceert en blogt veel op het vakgebied zoals in zijn boeken Team op Vleugels en het Handboek Teamcoaching.

Wendel Greve
Dynamische Talentontwikkelaar
Wendel Greve

Greve ‘t Hart

Wendel is een ervaren trainer en coach. Als partner van Greve ’t Hart bedient ze een brede portfolio van klanten. Haar bureau is gespecialiseerd in talentontwikkeling, het verzorgen van leertrajecten en het afnemen van assessments. Haar begeleiding zet aan tot reflectie maar is tegelijk praktisch. Wendel is energiek en dynamisch. Zij helpt bij het ontdekken en versterken van talenten, is ondersteunend en er mag vrolijkheid zijn.

Els Burger
Inspirerend Adviseur
Els Burger Teamchange

LinkedIn Els

Els kan alles met groepen en teams. Zij krijgt projecten aan de praat, helpt teams in het goede spoor. Met haar bureau Zinnige Zaken adviseert zij over organisatieontwikkeling, werkt aan (persoonlijk) leiderschap, organisatieverandering en professionalisering rondom projectmatig en resultaatgericht werken. Haar stijl is helder, persoonlijk en aandachtig. Els heeft als uitgangspunt dat alles beter werkt als het met Ziel & Zakelijkheid gebeurt.

Murielle Spanhoff
Allround Teamcoach
Muriëlle Spanhoff Teamchange

TICO Consultancy

Murielle is een systemisch teamcoach, die zich (ook) thuis voelt op executive niveau, en die de organisatiecontext begrijpt. Zij ontwikkelt mens en organisatie, en biedt daarbij zoveel veiligheid dat het confronterend mag zijn. Murielle is psycholoog, en heeft zich daarnaast steeds verder ontwikkeld: zowel met opleiding (o.m. Phoenix en VU Executive Teamcoaching) als in de praktijk. Ze heeft in vrijwel elke denkbare branche ervaring opgedaan.

Leonie Stekelenburg
Mindfulness Coach

Mindfulbizz

Leonie is een ervaren trainer en facilitator voor duurzame verandering. Als founding partner van Mindfulbizz biedt ze trainingen, teamontwikkeling en verander begeleidingsprocessen aan voor de broodnodige shift naar People Planet Profit vanuit Purpose. Met een fundamentele laag van aandacht training. Haar begeleiding is diepgaand, oordeelloos, liefdevol en ontwapenend.

Lisette Brattinga
Online Businesscoach
Lisette Brattinga bij Teamchange

Site Lisette

Lisette helpt als online business coach ambitieuze dienstverlenende ondernemers met een succesvolle start en groei van hun bedrijf. Ze leert ondernemers stap voor stap hoe ze vanuit een stevig fundament een winstgevend bedrijf opbouwen zodat ze van hun droom kunnen leven en veel mensen kunnen helpen. Ze heeft een praktische aanpak, een aanstekelijk enthousiasme en zorgt voor focus en ondernemen vanuit authenticiteit.

Mieke Reidinga
Verbindend Veranderkundige
Mieke Reidinga

Site Mieke

Mieke is een allround adviseur die zich thuis voelt in veel soorten organisaties. Begonnen als bedrijfskundige is zij nu een ervaren teamcoach en trainer, met een goed inzicht in wat veranderkundig ‘werkt’ en haalbaar is. Ze kan organisatieontwikkeling in het hoofd krijgen, maar ook in de handen. Haar aanpak is systemisch, haar stijl analytisch en praktisch. Daarmee schakelt ze moeiteloos tussen verschillende lagen in de organisatie.

Daniëlle Boevink
Veelzijdig team(bege)leider
Daniëlle Boevink Teamchange

LinkedIn Daniëlle

Daniëlle is een St!R geregistreerd teamcoach en teamtrainer die met een brede variatie aan thema’s en tools kan werken: NLP, Lean, systemisch werken en TA. Dat alles staat op een basis van jarenlange ervaring als teamleider, dus voor Daniëlle is droogzwemmen er niet bij. Zij brengt enthousiasme, is inspirerend en toegankelijk. Bij Teamchange is Daniëlle onder meer groepscoach in de Leergang Teamcoaching.

Astrid Rutten
Enthousiast Teamcoach
Astrid Rutte Teamchange

Astrid Rutten Projects

Astrid heeft veel ervaring als HR-manager, binnen bedrijven, en inmiddels als interimmer. Daarnaast werkt zij met groepen in de rol van trainer en St!R geregistreerd teamcoach. Zij is Level 4 Deep Democracy én gelicendeerd Q4 trainer en doet cultuuronderzoek in organisaties. In onze Leergang Teamcoaching is zij groepscoach. Astrid is optimistisch, scherp en speelt in groepen gemakkelijk met verschillende werkvormen.

Sibrenne Wagenaar
Innovatieve Netwerker

Link2Learn

Sibrenne is expert in het creatief vormgeven van leertrajecten in organisaties. De laatste jaren heeft zij een nieuw werkveld ontsloten: het gebruik van sociale media en online tools in organiseer- en leerprocessen. Actief in diverse communities, met een levendige blog, voortdurend publicerend, en altijd op zoek naar het maken van innovatieve verbindingen. Sibrenne is een echte netwerker, die wat zij adviseert eerst zelf in de praktijk brengt.

Petra Keuchenius
Mindful Teamcoach
Petra Keuchenius Teamchange

Site Petra

Petra heeft jarenlang als HR directeur gewerkt. Vannuit eigen leidersschapservaring helpt zij teams en leiders met (onder meer) mindfulness technieken, om met focus en volledige aandacht en overzicht te blijven handelen. Zij brengt hen dichter bij hun eigen waarden, drijfveren en ambities. Zij heeft nu een eigen praktijk als (executive) teamcoach en leiderschapstrainer. Petra is trainer in de Leergang Teamcoaching.

Jeroen Wijnhorst
Ontwapenend Trainingsacteur
Jeroen Wijnhorst Teamchange

Site Jeroen

Jeroen is acteur voor film, TV en commercials, maar heeft zijn talenten uitgebreid naar coaching en training. “Ik ben een leermiddel”, zegt hij. Oefen maar met me, ik ben een testpersoon. Jeroen geeft in de Leergang Teamcoaching de confrontatie workshop, en doet dat zó ontwapenend dat confronteren bijna vanzelf gaat. Hij is zelf ook (team)coach en bekend met TA, waardoor hij naadloos aansluit bij de rest van de opleiding.

Joost Tijdink
Bevlogen Stemcoach
Joost Tijdink

Bureau Tijdink

Joost heeft een theaterachtergrond en heeft dus altijd met (zijn) stem gewerkt. Inmiddels bereikt hij met Bureau Tijdink vele professionals rondom het thema ‘zeggingskracht’. Wie met hem werkt wordt in no-time geraakt door zijn bevlogenheid en zijn scherpe observaties. “Ik luister met mijn ogen, en zie met mijn oren”, is een van zijn motto’s. Joost verzorgt bij Teamchange stem-workshops, onder meer in de Leergang Teamcoaching.

Suzanne van Stratum
Motiverende Schrijfcoach
Suzanne van Stratum - Teamchange

LinkedIn

Suzanne is een ervaren trainer die werkt met alles wat geschreven is: e-mails, notities en reflectieverslagen. Van huis uit is ze Neerlandicus. Daarnaast werkt ze op de Hogeschool van Amsterdam als HRM-docent en doceert ze ‘Professioneel Schrijven’ en ‘Onderzoeksvaardigheden’. Zij werkt dagelijks met professionals die betere schrijvers willen worden. Suzanne is een vlotte, spontane docent die met veel geduld en goede uitleg.

Edu Feltmann
Ontstroevend Denkadviseur
Edu Feltmann

IGOP

Edu zou geen goeroe genoemd willen worden en dat is hij ook niet. Maar wel een van de meest invloedrijke en originele organisatieadviseurs in ons land. Als autodidact steeds meer filosoof geworden, beziet hij het maken van betekenis, en dus ook van problemen, als een product van taal en denken. Edu is denkadviseur die mensen helpt te ontstroeven: loskomen van vaste denkgewoonten. Confronterend, scherp en altijd onderzoekend.