profiel: Vincent de Lusenet

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Vincent is allround trainer & coach en L&D adviseur, werkt met organisaties, teams en individuen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en houdt zich intensief bezig met verandertrajecten.
Scherm­afbeelding 2023-12-18 om 17.52.04

Opleider | Teamcoach

Mijn trainingen kenmerken zich door veel energie, creativiteit en interactie en ik geloof er in dat we vanuit verbinding, inspiratie en plezier de impact kunnen creëren waarin we alles met elkaar kunnen bereiken! Daarnaast wil ik áltijd open staan voor innovatie, nieuwe inzichten en verwondering en neem dat dan ook zoveel mogelijk mee in alles wat ik doe!
Ik vind het heerlijk om de dynamiek, gewoonten en energie van een team te doorgronden en samen op onderzoek uit te gaan. Niet altijd vanuit iets waarin het niet goed gaat, maar juist vanuit wat nóg beter kan. Soms zoeken we daarvoor naar een ‘blinde vlek’ en soms kan het zijn dat we tijdelijk even niet helemaal comfortabel met elkaar zijn. Echter, hierbij gaan we altijd uit van de beste intenties van iedereen en de verschillen die naar boven komen en maakt dat een team juist uniek en waardevol.
Teamcoaching
Opleiding en training teamprofessionals
Leiderschap in teams
Intervisie en supervisie
Individuele coaching

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!