Sjoerd Kranendonk

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sjoerd is vriendelijk, open en gedreven om te leren en kennis te delen. Sjoerd probeert lijden te minimaliseren (en dit steeds een stapje beter te doen) en is daarom ook veganist.

Zoek profiel

sjoerd in zijn achtertuin

Klant | Student

Ik vind het belangrijk om snelle feedback te krijgen en aannames te valideren in mijn werk. Dit is een voortdurende strijd tegen de chaotische aanleg die ik heb en korte aandachtsspanne. Het voordeel is dat ik oprecht nieuwsgierig ben en altijd probeer om de ander of situatie te begrijpen zonder oordeel. (moeilijk!) Momenteel werk ik als Agile Coach/Scrum Master bij de Politie Midden Nederland op de afdeling Cybercrime. Ook geef ik Scrum trainingen en deel ik kennis met de VOF Scrum Facilitators. Daarnaast houd ik van muziek: funk, soul, hiphop, beats (als het maar een rauw randje heeft).
Momenteel werk ik vooral IN teams. Ik vind dat uitdagend omdat ik me makkelijk laat meeslepen in de sfeer of stemming. Voordeel heeft dat ik snel betrokken en ‘one of the team ben’. Nadeel is dat ik soms moeilijk afstand kan nemen en objectief coachen. Ik voel me vaak meer senang bij een ‘externe’ coach of consultant rol en kan dan scherper en objectiever de interacties aangaan met een team.
Alles over Scrum. Wat hoort er wel/niet bij? Welke training? Hoe kan ik het toepassen in mijn situatie? Valkuilen, combineren met, etc…

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Sjoerd Kranendonk

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath