Teamchange header

Profiel van Sjoerd Kranendonk

Sjoerd is vriendelijk, open en gedreven om te leren en kennis te delen. Sjoerd probeert lijden te minimaliseren (en dit steeds een stapje beter te doen) en is daarom ook veganist.

Ander profiel zoeken

sjoerd in zijn achtertuin

Klant | Student van Teamchange

Ik vind het belangrijk om snelle feedback te krijgen en aannames te valideren in mijn werk. Dit is een voortdurende strijd tegen de chaotische aanleg die ik heb en korte aandachtsspanne. Het voordeel is dat ik oprecht nieuwsgierig ben en altijd probeer om de ander of situatie te begrijpen zonder oordeel. (moeilijk!) Momenteel werk ik als Agile Coach/Scrum Master bij de Politie Midden Nederland op de afdeling Cybercrime. Ook geef ik Scrum trainingen en deel ik kennis met de VOF Scrum Facilitators. Daarnaast houd ik van muziek: funk, soul, hiphop, beats (als het maar een rauw randje heeft).
Momenteel werk ik vooral IN teams. Ik vind dat uitdagend omdat ik me makkelijk laat meeslepen in de sfeer of stemming. Voordeel heeft dat ik snel betrokken en ‘one of the team ben’. Nadeel is dat ik soms moeilijk afstand kan nemen en objectief coachen. Ik voel me vaak meer senang bij een ‘externe’ coach of consultant rol en kan dan scherper en objectiever de interacties aangaan met een team.
Alles over Scrum. Wat hoort er wel/niet bij? Welke training? Hoe kan ik het toepassen in mijn situatie? Valkuilen, combineren met, etc…

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.