profiel: Simone Hament

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Simone werkt 28 jaar bij KPN, sinds bijna een jaar werkzaam als Scrummaster bij een samengesteld team dat op klantlocatie (NS) werkzaam is.
zwaai

Student

Als Scrummaster faciliteer ik een team. We werken op klantlocatie. Binnen NS zijn er nog 2 van dit soort teams, deze 3 teams werken veel samen. Als NS een IT vraagstuk heeft kunnen ze bij ons terecht en wij proberen dat vraagstuk dan op te lossen. Ik doe dit fulltime. Ik ben na het overlijden van mijn partner alleenstaand, geen kids, wel 2 katten. In mijn vrije tijd freubel graag, dat kan zijn van kleine timmerprojectjes tot kleding haken of breien. Ik ben een groot fan van sneeuw, dus als alles mee zit sta ik minimaal 1 x per jaar op de ski’s
mijn team is een samengesteld team (de mensen zijn afkomstig van verschillende bedrijven), ik vind het leuk en leerzaam om te zien hoe dat allemaal samenwerkt. En ik wil graag het beste uit de mensen naar boven halen, daarom heb ik me voor deze training opgegeven.
ideeën uitwisselen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!