Ramona de Putter

Ramona is teamcoach bij een zorgorganisatie en altijd op zoek naar uitdagingen om zelfontwikkeling te bevorderen en teams meer werkplezier te laten beleven.

Zoek profiel

BB9B9F39-388F-4C7D-8CBB-E59CBFECB7FD

Klant

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een teamcoach die het beroep waarvoor je geleerd hebt, graag terug wil geven m.b..t. de organisatie die daarvoor nodig is. Het team geeft zelf aan waar het over willen gaan en waar niet. Ik help ondersteunende diensten te denken MET en niet VOOR de medewerkers. Minder bureaucratie en meer werkplezier, coachen d.m.v. een interactief spel, dat is waar ik voor ga. Ramona
Het meest uitdagende van teams, is ontdekken waarom ze doen, wat ze doen. Wat maakt jullie uniek en trots en ontdekken waar jullie in willen en kunnen groeien.
Waar ik voor opensta is kennis delen en ophalen.
Momenteel in ontwikkeling met Rijnlands organiseren en sta open voor kennis en ervaringen uit te wisselen over dit gedachtegoed.

Rollen & regio's

Publicaties van Ramona de Putter

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath