Teamchange header

Profiel van Ramona de Putter

Ramona is teamcoach bij een zorgorganisatie en altijd op zoek naar uitdagingen om zelfontwikkeling te bevorderen en teams meer werkplezier te laten beleven.

Ander profiel zoeken

BB9B9F39-388F-4C7D-8CBB-E59CBFECB7FD

Klant van Teamchange

Ik ben een teamcoach die het beroep waarvoor je geleerd hebt, graag terug wil geven m.b..t. de organisatie die daarvoor nodig is. Het team geeft zelf aan waar het over willen gaan en waar niet. Ik help ondersteunende diensten te denken MET en niet VOOR de medewerkers. Minder bureaucratie en meer werkplezier, coachen d.m.v. een interactief spel, dat is waar ik voor ga. Ramona
Het meest uitdagende van teams, is ontdekken waarom ze doen, wat ze doen. Wat maakt jullie uniek en trots en ontdekken waar jullie in willen en kunnen groeien.
Waar ik voor opensta is kennis delen en ophalen.
Momenteel in ontwikkeling met Rijnlands organiseren en sta open voor kennis en ervaringen uit te wisselen over dit gedachtegoed.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.