profiel: Marjan Denkers

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marjan zet haar kennis in de zorg (30 jaar) en ruime levenservaring in om mensen te motiveren, te inspireren en in beweging te krijgen, want alle mogelijkheden zijn al in ons aanwezig!
fall back profiel foto

Student

Ik ben in transitie van manager zorg naar teamcoach | trainer | coach. NLP opgeleid als coach en trainer (niet gecertificeerd). Ik heb een training geschreven: Effectief samenwerken met behulp van NLP. Deze training is opgenomen in de opleidingscatalogus van de organisatie (18.000 medewerkers) Voor mijn master, onderzoek gedaan naar hoe mensen met een migranten-achtergrond de weg naar zorg kunnen vinden. Aan de universiteit van Nijmegen Ethiek in de zorg. Nu komt alles bij elkaar: Teamcoach | coach | trainer | het begeleiden van moreel beraad en aandacht voor diversiteit
Ik werk 20 jaar met teams als manager. Mijn ervaring is dat er geen veiligheid gevoeld wordt binnen de teams om als manager onder de ijsberg te komen. Daar is een teamcoach voor nodig. Dat vind ik de uitdaging voor de functie van teamcoach. Ik vindt het leuk om teams verder te helpen in dat wat ze al goed doen (intervisie) en een uitdaging daar waar de boel op slot zit.
NLP coaching en training
Diversiteit
Ethiek
Aansturing van teams als manager met verschillende doelgroepen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!