Marjan Denkers

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Marjan zet haar kennis in de zorg (30 jaar) en ruime levenservaring in om mensen te motiveren, te inspireren en in beweging te krijgen, want alle mogelijkheden zijn al in ons aanwezig!

Zoek profiel

fall back profiel foto

Student

Ik ben in transitie van manager zorg naar teamcoach | trainer | coach. NLP opgeleid als coach en trainer (niet gecertificeerd). Ik heb een training geschreven: Effectief samenwerken met behulp van NLP. Deze training is opgenomen in de opleidingscatalogus van de organisatie (18.000 medewerkers) Voor mijn master, onderzoek gedaan naar hoe mensen met een migranten-achtergrond de weg naar zorg kunnen vinden. Aan de universiteit van Nijmegen Ethiek in de zorg. Nu komt alles bij elkaar: Teamcoach | coach | trainer | het begeleiden van moreel beraad en aandacht voor diversiteit
Ik werk 20 jaar met teams als manager. Mijn ervaring is dat er geen veiligheid gevoeld wordt binnen de teams om als manager onder de ijsberg te komen. Daar is een teamcoach voor nodig. Dat vind ik de uitdaging voor de functie van teamcoach. Ik vindt het leuk om teams verder te helpen in dat wat ze al goed doen (intervisie) en een uitdaging daar waar de boel op slot zit.
NLP coaching en training
Diversiteit
Ethiek
Aansturing van teams als manager met verschillende doelgroepen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath