Teamchange header

Profiel van Marjan Denkers

Marjan zet haar kennis in de zorg (30 jaar) en ruime levenservaring in om mensen te motiveren, te inspireren en in beweging te krijgen, want alle mogelijkheden zijn al in ons aanwezig!

Ander profiel zoeken

Foto-Marjan.jpg

Student van Teamchange

Ik ben in transitie van manager zorg naar teamcoach | trainer | coach. NLP opgeleid als coach en trainer (niet gecertificeerd). Ik heb een training geschreven: Effectief samenwerken met behulp van NLP. Deze training is opgenomen in de opleidingscatalogus van de organisatie (18.000 medewerkers) Voor mijn master, onderzoek gedaan naar hoe mensen met een migranten-achtergrond de weg naar zorg kunnen vinden. Aan de universiteit van Nijmegen Ethiek in de zorg. Nu komt alles bij elkaar: Teamcoach | coach | trainer | het begeleiden van moreel beraad en aandacht voor diversiteit
Ik werk 20 jaar met teams als manager. Mijn ervaring is dat er geen veiligheid gevoeld wordt binnen de teams om als manager onder de ijsberg te komen. Daar is een teamcoach voor nodig. Dat vind ik de uitdaging voor de functie van teamcoach. Ik vindt het leuk om teams verder te helpen in dat wat ze al goed doen (intervisie) en een uitdaging daar waar de boel op slot zit.
NLP coaching en training
Diversiteit
Ethiek
Aansturing van teams als manager met verschillende doelgroepen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.