Teamchange header

Lisette Brattinga

Lisette Brattinga heeft als business coach en mentor al vele ambitieuze dienstverlenende ondernemers geholpen met een succesvolle start en groei van hun bedrijf. Ze schrijft blogs en geeft workshops voor o.a. Startersloket, NOBCO en Nyenrode.

Zoek profiel

Opleider van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik help als online business coach en mentor met veel plezier dienstverlenende ondernemers in het hele land met een succesvolle start en groei van hun bedrijf. Je leert stap voor stap hoe je vanuit een stevig fundament een winstgevend bedrijf op kunt bouwen zodat je veel mensen kunt helpen en goed kunt leven van jouw bedrijf. Met 26 jaar business, marketing & saleservaring, een praktische aanpak, aanstekelijk enthousiasme breng ik focus aan in het ondernemen vanuit je hart.
Graag coach en train ik groepen omdat mensen elkaar zo mooi kunnen inspireren, motiveren en vooruit helpen. Omdat ik persoonlijke aandacht heel belangrijk vind, zijn groepen bij mij altijd klein.
– Succesvol starten met jouw bedrijf
– Daadkrachtig doorbreken met jouw bedrijf
– Workshop of training over succesvol ondernemen, acquireren, verkopen of marketing
– Online workshops en trainingen over alle aspecten van het ondernemerschap
– Ondernemen vanuit authenticiteit

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath