profiel: Leonie Stekelenburg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Intro
Leonie Stekelenburg - Minfulbizz Teamchange

Collega

Leonie is een ervaren trainer en facilitator voor duurzame verandering. Als founding partner van Mindfulbizz biedt ze trainingen, teamontwikkeling en verander begeleidingsprocessen aan voor de broodnodige shift naar People Planet Profit vanuit Purpose. Met een fundamentele laag van aandacht training. Haar begeleiding is diepgaand, oordeelloos, liefdevol en ontwapenend.
Team dynamieken fascineren me: hoe komen verschillende ‘kleuren’ bij elkaar en mengen ze? Hoe kan het soms niet lijkt te lukken het beste uit de diversiteit te halen? Wat zijn de geheime ingredienten voor een top team? Psychologische veiligheid bouwen; daarbinnen elk kleur durven bekennen en dan samen moeite doen om oprecht verbindend te leren communiceren: dat zijn de elementen die ik me eigen heb gemaakt, want: het maakt me zo gelukkig als teamleden elkaar ECHT gaan zien, waarderen en optillen
– Begeleiding van individuen en teams voor ‘energie’ management: zeker nu met corona. (Burnout preventie tm ‘mentale topsport’)
– training in oprecht verbindende communicatie (nvc, deep listening)
– leiderschapstraining voor systemische verandering (theoryu)

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!