Teamchange header

Leonie Stekelenburg

Intro

Zoek profiel

Opleider van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Leonie is een ervaren trainer en facilitator voor duurzame verandering. Als founding partner van Mindfulbizz biedt ze trainingen, teamontwikkeling en verander begeleidingsprocessen aan voor de broodnodige shift naar People Planet Profit vanuit Purpose. Met een fundamentele laag van aandacht training. Haar begeleiding is diepgaand, oordeelloos, liefdevol en ontwapenend.
Team dynamieken fascineren me: hoe komen verschillende ‘kleuren’ bij elkaar en mengen ze? Hoe kan het soms niet lijkt te lukken het beste uit de diversiteit te halen? Wat zijn de geheime ingredienten voor een top team? Psychologische veiligheid bouwen; daarbinnen elk kleur durven bekennen en dan samen moeite doen om oprecht verbindend te leren communiceren: dat zijn de elementen die ik me eigen heb gemaakt, want: het maakt me zo gelukkig als teamleden elkaar ECHT gaan zien, waarderen en optillen
– Begeleiding van individuen en teams voor ‘energie’ management: zeker nu met corona. (Burnout preventie tm ‘mentale topsport’)
– training in oprecht verbindende communicatie (nvc, deep listening)
– leiderschapstraining voor systemische verandering (theoryu)

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath