Leonie Stekelenburg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Intro

Zoek profiel

Leonie Stekelenburg - Minfulbizz Teamchange

Opleider

Leonie is een ervaren trainer en facilitator voor duurzame verandering. Als founding partner van Mindfulbizz biedt ze trainingen, teamontwikkeling en verander begeleidingsprocessen aan voor de broodnodige shift naar People Planet Profit vanuit Purpose. Met een fundamentele laag van aandacht training. Haar begeleiding is diepgaand, oordeelloos, liefdevol en ontwapenend.
Team dynamieken fascineren me: hoe komen verschillende ‘kleuren’ bij elkaar en mengen ze? Hoe kan het soms niet lijkt te lukken het beste uit de diversiteit te halen? Wat zijn de geheime ingredienten voor een top team? Psychologische veiligheid bouwen; daarbinnen elk kleur durven bekennen en dan samen moeite doen om oprecht verbindend te leren communiceren: dat zijn de elementen die ik me eigen heb gemaakt, want: het maakt me zo gelukkig als teamleden elkaar ECHT gaan zien, waarderen en optillen
– Begeleiding van individuen en teams voor ‘energie’ management: zeker nu met corona. (Burnout preventie tm ‘mentale topsport’)
– training in oprecht verbindende communicatie (nvc, deep listening)
– leiderschapstraining voor systemische verandering (theoryu)

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Leonie Stekelenburg

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath