Teamchange header

Profiel van Karin de Goederen

Karin werkt met teams als project start up begeleider, online facilitator, teamcoach en projectleider. De ervaring vanuit elk van die rollen past ze over en weer toe om de groep in versnelling te brengen.

Ander profiel zoeken

Karin_teamcoach

Collega | Teamcoach van Teamchange

Ik ben team- & projectcoach in Rotterdam en omgeving. Ik zie dat er is zo veel meer (tijd)winst te halen valt als je elkaar begrijpt. Weet aan welk eindresultaat je met elkaar bouwt. Met z’n allen in dezelfde film zit. En zo met elkaar een retegoed resultaat kan neerzetten. Daarom ben ik met &toenka gestart, om (project)teams in versnelling te brengen!
Ik werk graag met teams en zet graag teams aan het werk. Daarvoor combineer zakelijk tekenen, kennis over projectmatig werken, online faciliteren en teamcoaching. Ik help teams met een eenmalige boost of langer traject aan teamversnelling. Zo ontstaat er vlotter meer onderling begrip waardoor samenwerken weer fijn wordt!
samen ontwerpen van teamtrajecten, sparren, intervisie, cocoaching tijdens teamtrajecten

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.