Marcoen Hopstaken

Marcoen noemt zichzelf Wakkerschudder. In energieke en verrassende teamtrainingen en -workshops schudt hij communicatie en samenwerking in teams en mensen wakker.

Zoek profiel

MarcoenHopstaken

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Mijn belangrijkste inspiratiebron is geïmproviseerd theater. Improvisatietheater kent een manier van communicatie en samenwerken die positief is en gericht is op samen creëren. Die positiviteit breng ik naar teams en organisaties. Veel van mijn werkvormen vinden hun oorsprong dan ook in theaterimprovisatietraining en in de afgelopen zeventien jaar heb ik de methode doorontwikkeld tot een volwaardige trainingsmethodiek. Verrassend, met veel energie, humor en met veel inhoud. Naast de Wakkerschudworkshop voor teams verzorg ik voor zalen tot 300 personen ook de WakkerschudworkshopXL.
Ik houd van de dynamiek van het teamproces. Ik kan genieten van een team dat met veel enthousiasme met een van mijn werkvormen bezig is en zo inzichten krijgt in hoe de samenwerking en onderlinge communicatie verlopen. Het zoeken naar oplossingen en mensen op een positieve manier confronteren is een voortdurende zoektocht waar ik teams graag mee aan het werk zet. Vaak is met een simpele aanpassing al een hele wereld gewonnen.
Korte en intensieve workshops voor groepen tot 15 personen.
Begeleiding van creatieve processen en brainstorms
Studiedagen en strategiebesprekingen
Praktische invulling van kernwaarden

Rollen & regio's

Publicaties van Marcoen Hopstaken

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath