Erik Conings

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Erik is gedreven door thema’s en uitdagingen mbt organisatie- en teamontwikkeling. Binnen KIDS is hij beleidsmedewerker voor Kwaliteit en Organisatie-Ontwikkeling en introduceerde hij o.a. het werken aan zelforganiserende teams en coachend leiderschap. Als zelfstandig coach ondersteunt hij organisaties in groei-trajecten, als psycholoog focust hij zich op Stress- en BurnOut problematieken.

Zoek profiel

Erik C

Student | Teamcoach

Ik ben actief als organisatie-ontwikkelaar en kwaliteitscoördinator bij KIDS te Hasselt, een grote zorg- en onderwijsvoorziening (circa 700 mws). Daarnaast op zelfstandige basis team- en organisatiecoach voor bedrijven/organisaties én klinisch psycholoog/ stress- en BurnOut Coach. In 1985 afgestudeerd als orthopedagoog en in 1988 als klinisch psycholoog. Team- en organisatiecoach werd ik in 2016 na een 2jarige opleiding, stress- en burnout coach in 2021. Inzake organisatie-ontwikkeling is het EFQM-model mijn denk- en werkkader, sedert 2005 gecertificeerd EFQM- en INK assessor.
Binnen KIDS sedert 2019 werkend aan het opzet van zelforganiserende teams en organisatie-ontwikkeling Opleiding als systemisch Team- en organisatiecoach (2015-2016) Als zelfstandige in bijberoep meerdere organisaties ondersteuning geboden in trajecten met focus op team-ontwikkeling Auteur van Teamkompas (zelfevaluatie-en communicatie-instrument om de voortgang naar zelforganiserend team in beeld te brengen en verbeterprioriteiten af te bakenen)
Team- en organisatiecoaching
Ondersteuning naar zelf-organiserende teams (Werken met Teamkompas, Coachend leiderschap, feedback- en communicatiethema’s, …)
Ondersteuning bij EFQM-trajecten (European Foundation of Quality Management) of andere kwaliteitstrajecten
Stress- en BurnOut coaching
Klinische psychologische ondersteuning

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Erik Conings

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath