Ellen Noordam

Ellen is begeleidingskundige, docent, zelfstandige, ontregelaar, en bovenal Ellen

Zoek profiel

foto

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben begeleidingskundige (master human and organizational behavior) met een sociale inborst. Ik hou van leren en het faciliteren van lerenprocessen, vanuit de begeleidingskundige invalshoek. Ik gebruik kennis en kunde van supervisiekunde, socratische gespreksvoering, design thinking, organisatiekunde, HRM, stress- en burn-outbegeleiding, filosofie en wat verder helpen kan om tot nieuwe inzichten te komen. Ik ben hogeschooldocent, zelfstandig (team)coach en intern teamcoach bij de Haagse hogeschooldocent.
Als teamcoach vind ik het een uitdaging om in de veelheid van factoren samen keuzes te maken. ‘Waar beginnen we?’ Ik geniet van complexiteit en vind het een uitdaging om samen met anderen te deconstrueren en ontrafelen. Ik weet dat werken in teams ook vermoeiend en frustrerend kan zijn. Alles mag er zijn, dus ook dat mag hardop gezegd worden!
Je mag benaderen als je ‘vast loopt’ en behoefte hebt aan ontregeling.
Ik ben dol op taaie vraagstukken en denk graag mee of tegen.

Rollen & regio's

Publicaties van Ellen Noordam

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath