Teamchange header

Ellen Noordam

Ellen is begeleidingskundige, docent, zelfstandige, ontregelaar, en bovenal Ellen

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ooit heb ik een bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Na als jobcoach in de re-integratie gewerkt te hebben, ben ik in 2008 gestart als docent op de opleiding HRM. Naast mijn werk heb ik de supervisorenopleiding en de master begeleidingskunde (human and organizational behavior) gehaald. Sinds 2017 ben ik zelfstandige. Ik hou van leren en heb recent een opleiding tot socratisch gespreksleider en stress- en burn-outcoach gevolgd. Sinds november ben ik 1 dag per week intern teamcoach. Ik coach allerlei teams: docententeams, teams van adviseurs en managementteams.
Als teamcoach vind ik het een uitdaging om in de veelheid van factoren keuzes te maken. ‘Waar beginnen we?’ Ik geniet van de complexiteit en hoe dat mij alert houdt. Daarnaast heb ik in teams ook andere rollen: teamlid, kernteamlid (?) of docent.. Naast fijne ervaringen vind ik teamlid zijn en werken in een team ook weleens vermoeiend en frustrerend. Wanneer teamleden dus niet zo enthousiast zijn, mag dat van mij hardop gezegd worden.
Je mag benaderen als je ‘vast loopt’ en behoefte hebt aan ontregeling.
Ik ben dol op taaie vraagstukken en denk graag mee of tegen.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath