Inspiratiedagen van teamchange

Teamchange Academy organiseert meermaals per jaar een inspirerende Kennisdag. Je gaat aan de slag met verrassende tools en interventies onder leiding van experts uit het vakgebied.

Ai voor teams en coaches – 4 oktober

Deze dag is voor teamprofessionals, dus trainers, teamcoaches en teamleiders, en alumni van Teamchange. Er is plaats voor maximaal 50 personen.

Martijn Vroemen is gastheer en biedt deze dag aan in samenwerking met Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch van Ennuonline. Het wordt een praktijkdag, dus neem je laptop mee en ga aan de slag. We gaan ontdekken, experimenteren en je gaat met een concreet product naar huis! We zullen ook brainstormen over toekomstige mogelijkheden voor teams en teambegeleiders. En we buigen ons over de ethische vraagstukken.

Foto-Sibrenne
Sibrenne Wagenaar
Joitske Hulsebosch van Ennuonline
Joitske Hulsebosch
Martijn Vroemen_Studio Rosario
Martijn Vroemen

Ai – je kan er niet meer omheen!

AI heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Achter de schermen al flink wat jaren, en met de zeer recente komst van ChatGTP kan je er niet meer omheen. Toch zijn er aardig wat coaches en teambegeleiders die nog niet echt aan boord zijn. Dat moet veranderen. Want de impact op ons werk is enorm en de mogelijkheden zijn gigantisch. Je kunt het je niet meer veroorloven om toeschouwer te blijven.

En dat hoeft ook niet! Op de Teamchange Inspiratiedag van 4 oktober ga je ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Als AI helemaal nieuw voor je is kan je nu de eerste stappen zetten. En wie er al mee werkt kan op deze dag nog meer ontdekken:

 • Oefen met het stellen van de juiste vraag (prompten)
 • Schrijf met AI een artikel of blogtekst
 • Ontdek hoe AI een post voor LinkedIn kan maken
 • Maak een afbeelding of een instructievideo
 • Ontwerp en start je eigen coach assistent (bot)!

We gaan in kleine groepjes praktisch aan de slag. Neem je laptop mee! Er zijn meerdere onderwerpen en je kunt kiezen voor jouw ‘instapniveau‘. Variëren van ‘ik wil tips voor coaching krijgen’, tot ‘ik wil een eigen coachassistent gemaakt hebben (althans: een begin). 

Het format van de dag is erg vrij; je kunt aansluiten bij werkgroepjes wanneer je wilt.

De workshop waarin je een video gaat maken is in een aparte ruimte. 

08.45 – Inloop met koffie en begroeten
09.30 – Opening door Martijn Vroemen
10.00 – Workshops o.l.v. Ennuonline
12.30 – Lunch
13.15 – Ruimte voor ontmoeten
13.30 – Vervolg workshops
15.00 – Gezamenlijke brainstorm met Ai
16.15 – Afsluiting door Martijn Vroemen
16.30 – Op huis aan

Deze afbeelding leverde AI op toen er gevraagd werd om een foto van een coachbot die een team begeleidt. Foutje of veelzeggend dat het team niet aanwezig is?

Waar is het?

De dag is van 09.30 tot 16.30 in het Railcenter te Amersfoort. 
Uitstekend bereikbaar: op enkele loopminuten van het station en er is ook veel parkeergelegenheid.

Wat krijg ik?

 • Een praktische en inspirerende dag met (maximaal 50) vakgenoten. 
 • Verzorging en lunch zijn inclusief.
 • PE-punten (6) bij de STiR. 

Wat kost het?

 • De vergoeding voor deze dag, inclusief koffie/thee en lunch is 490 euro. 
 • Het bedrag is btw-vrij.
 • Teamchange alumni (Essenties of Leergang) krijgen 100 euro korting.

Hoe meld ik aan?

 1. Je kiest de knop met jouw tarief en rekent met iDeal af.
 2. Je ontvangt een bevestigingsmail met een factuur. Je ontvangt geen apart toegangsbewijs.

Prijzen gelden bij aanmelding via deze webwinkel. Wil je liever via een formulier inschrijven, factuur ontvangen en bijvoorbeeld je werkgever laten betalen? Ga dan naar deze pagina. Er komen € 50 administratiekosten bij.

 • Tot 4 weken voor de start kun je kosteloos annuleren.
 • Tussen 1 en 4 weken betaal je 50%.
 • Bij minder dan 1 week voor aanvang 100%.
 • We nodigen je uit om je door iemand anders kosteloos te laten vervangen.
Reacties

12 reacties

 1. Bedankt voor deze geweldige dag. Het resoneert nog steeds bij mij … Vraag me nu vaker af of ik niet in de echokamer zit?

 2. Heel fijn om collega team-changers en andere teamcoaches te ontmoeten. Bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

 3. Wat een geweldige dag! Mooie combinatie tussen inhoud en persoonlijke verhalen die raken. De intermezzo vond ik heel origineel, nog nooit zoiets gedaan! Dank voor het organiseren!

 4. Een zeer inspirerende dag, van hoog niveau qua inhoud! Een dag met kennisoverdracht, oefening, ontmoeten en verbinden. Kortom leerzaam en fijn!

 5. Wat een mooie dag, Het resoneren is nog een tijd daarna door gegaan. Fijn om de slides er nog een keer bij te kunnen pakken.

 6. Leuke leerzame dag !!! Echt genoten van het programma na de lunch waarbij we het ongemak met elkaar hebben omarmd.

 7. Het was een fijne inspirerende dag waarin de onderlinge resonantie er goed inzat.
  Teamcoaching is op deze dag in een veel breder perspectief gezet. Mooi! Vooral Jaap en Leike vond ik ijzer sterk. Tijd om van de aangeboden kennis, te vertalen naar mijn dagelijkse werk als teamcoach.

 8. Wat een leuk dag! Qua inhoud was het congres heel inspirerend en uitdagend. Daarnaast een fantastische mogelijkheid om andere leuke bekende en (nog) niet bekende teamcoaches te kunnen ontmoeten. Dank je wel!

 9. Het was een leerzame dag, met een goede sfeer en wat een dijk van een intermezzo. Hierin hebben we met elkaar ervaren hoe resoneren werkt en wat het op kan leveren. Samen sparren, kennis op doen en ervaren! Voor mij een hele fijne combinatie.

 10. Een congres met liefde en persoonlijke aandacht georganiseerd. Geen 13 in een dozijn knaller van een groot evenementenbureau, maar persoonlijk en daardoor oprecht en boeiend. Aanrader voor alle teamcoaches (leidinggevenden en externen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties op eerdere dagen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

 • JPG/JPEG/PNG
 • Zo vierkant mogelijk
 • Vooral je gezicht
 • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!