Executive Teamcoaching in de praktijk

Het boek is een mix van praktijk, theorie en relevante uitkomsten van onderzoek. De casuïstiek en spannende momenten die beschreven staan in het boek, geven een mooie inkijk in hoe een ervaren executive teamcoach omgaat met spanning en druk in het coachen aan de top.

Veranderen als samenspel

Dit boek helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst. In tien hoofdstukken wordt een spelmodel uitgewerkt.. Dit model biedt houvast en inspiratie voor spelers die willen bijdragen aan diepgaande verandering en zichzelf willen ontwikkelen.

Teamtools Online

E-mail, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van mensen die samenwerken. Waarom gebruiken we deze tools dan zo spaarzaam als het om samen leren gaat? Veel trainers hebben nog behoorlijk wat schroom om bij opleiding en teamcoaching het internet op te gaan.

Handboek Teamcoaching

Het door de Ooa bekroonde boek voor teamleiders, teamcoaches en teamtrainers. In 12 hoofdstukken wordt je meegenomen in alle belangrijke thema’s die je als begeleider van teams nodig hebt. Leer over het Coachwiel, systemisch werken, over de onderstroom en over de coach als Reflective Practitioner.

Samen leren in onderwijsteams

Speciaal voor teams in het onderwijs is dit boek gemaakt, in opdracht van de Open Universiteit. Samen met Sibrenne Wagenaar en Marieke Dresen. Het is een praktisch boekje geworden, niet meer te koop, maar wel in z’n geheel te downloaden.

Praktijkboek Teamcoaching

Praktijkboek Teamcoaching Martijn Vroemen Teamchange

Veel teamcoaches, teamtrainers en teamleiders zijn hongerig naar praktische aanpakken en methoden. In dit Praktijkboek Teamcoaching vinden zij in 90 paragrafen tientallen modellen en bijna 150 oefeningen. Het is een vuistdik naslagwerk dat je veel inspiratie zal brengen in de praktijk.

Kantoorlog – De strijd tussen zingeving en vervreemding

In een hartstochtelijk pamflet ging Vroemen op zoek naar de vraag waarom zoveel mensen ongelukkig zijn in arbeidsorganisaties. In zijn zoektocht deed hij verrassende ontdekkingen. Lees Kantoorlog en ga organisaties weer ‘vreemd’ vinden. Alleen zó is de strijd tegen de vervreemding op te pakken.

Team op Vleugels

In dit boek staat alles wat je wilt weten over teams. Er staat beschreven waarom teams zo populair zijn. Wat de succesfactoren zijn om ze te laten slagen. En wat de valkuilen zijn. Het is een praktische en leesbare gids voor iedereen die in of met teams werkt. Het is populair bij veel opleidingen.