Wie een van onze opleidingen heeft afgerond kan zich desgewenst hieronder voorstellen. Teamchange presenteert met trots de alumni die dat wilden doen. Stuk voor stuk team professionals met liefde voor het vak. Veel ervan zijn beschikbaar als teamcoach, teamtrainer of teamleider, of gewoon om te sparren over teams en change. 

Hier aanmelden

Daniëlle Boevink
Oldenzaal / Leergang 4
Daniëlle Boevink | Teamchange Alumni
Daniëlle en teams

Het is mijn passie om teams/mensen te laten reflecteren en in beweging te krijgen. Ontwikkeling is mijn drijfveer, zowel voor mezelf als voor anderen.
Dit doe ik middels teamcoaching, teamtraining en intervisie.

Beschikbaar voor

Teamcoach, teamtrainer en intervisor.

Contact info

+31641611983
dmboevink@gmail.com
www.naamalumn.nl

LinkedIn

Andrea Kandel
Driebergen / Essenties 2
Andrea Kandel | Teamchange Alumni
Andrea en teams

Mijn overtuiging is dat we met elkaar, als team, veel meer kunnen bereiken dan ieder op zijn eigen eiland. Vooral in onderwijs en opvoeding hebben we elkaar meer en meer nodig. Hoe zorgen we het beste samen voor onze kinderen.

Beschikbaar voor

Vanuit mijn analytische observerende brein, help ik teams onderwijs en kinderopvang, de vinger op ontwikkelplek te leggen als het gaat om nog beter samenwerken, elkaar steunen en elkaars kwaliteiten te benutten.

Len van der Kooy
Rotterdam / Leergang 3
Len van der Kooy | Teamchange Alumni
Len en teams

Ik ben organisatiepsycholoog met een specialisme in teamcoaching. Mensen die elkaar naar een hoger niveau tillen. Daar krijg ik energie van. Mensen die onderling zoveel vertrouwen ervaren, dat alles gezegd kan worden. Daar ga ik voor.

Beschikbaar voor

Als ervaren teamcoach ontwerp en begeleid ik groepsprocessen, teamontwikkeltrajecten en talentenprogramma’s die bijdragen aan de groei van organisaties.

Contact info
Jorien Tilstra
Houten / Leergang 4
Jorien Tilstra
Jorien en teams

Deze tijd van snelle veranderingen vraagt om het prikkelen van de denkkracht in organisaties. Steeds meer klinkt de roep om leiderschap. Via teamcoaching draag ik bij aan meer denkkracht en leiderschap, betere resultaten en meer werkplezier.

Beschikbaar voor

Ik help organisaties om complexe veranderingen te realiseren die blijvend zijn, en om leiderschap te ontwikkelen. Ik draag hier aan bij in de rol die nodig is en past bij de vraag én de organisatie: interimmanager, veranderaar of teamcoach.

Contact info
Robin Pera
Haarlem / Leergang 4
Robin Pera
Robin en teams

Teams geven mij energie en ik geef energie aan teams; dat is de wisselwerking. Je hebt je collega’s niet altijd voor het kiezen. Dan is het logisch dat het niet altijd vanzelf gaat. Met plezier geef ik graag de gevraagde ondersteuning.

Beschikbaar voor

Een bijdrage te leveren om teams naar geïntegreerde takenteams te begeleiden of/en naar zelfstandige teams. Onderlinge communicatie verbeteren. Graag met de opdrachtgever samen; het werkt efficiënt als de neuzen dezelfde kant op wijzen.

Contact info

+31622566606
robin@robinpera.nl
www.robinpera.nl

LinkedIn

Stef Heijnen
Heerlen / Leergang 4
Stef Heijnen
Stef en teams

Teams blijven wonderlijke, levende organismen met een eigen identiteit. Met soms dramatische kanten dan weer ongelofelijk invloedrijk. Teams hun kwaliteiten en kracht laten ontdekken, daar geniet ik van. Leren reflecteren, staat centraal.

Beschikbaar voor

Mail of bel me gerust om te sparren over teamwerk: het vlot trekken van een team of als klankbord voor je ervaringen met een team. Zowel voor service- en sales-teams, als non-profit. Ook voor vrijwilligersteams ben ik graag beschikbaar.

Contact info
Ingeborg Weltevrede
Den Haag / Leergang 4
Ingeborg Weltevrede
Ingeborg en teams

Ik stap in als teamcoach, samen iets neerzetten. Een goed team is ondernemend. Je hebt als team naast goede wil ook kennis, kwaliteiten en chemie nodig. Het hele team is verantwoordelijk voor het samenspel, ik ook. Samen uit samen thuis!

Beschikbaar voor

Kennis over en het begeleiden van vakgenootschappen in organisaties en het coachen van lerende teams in veranderende organisaties.

Contact info

+31624455008
ingeborg@weltevredeprofessionals.nl
www.weltevredeprofessionals.nl

LinkedIn

Albert Kos
Naarden / Leergang 4
Albert en teams

Ik help teams om beter te worden in wat ze doen of waar ze naar onderweg zijn. Door luisteren en verbinden help ik op enthousiaste, inspirerende wijze en maak ik teams bewuster waar ze staan en hoe ze de volgende stappen kunnen zetten.

Beschikbaar voor

Teamcoaching, verandertrajecten, individuele coaching en bewustwordingstrainingen.
Korte of langere trajecten, alles met de focus op helpen om te verbeteren, gelukkiger te worden, nu en op lange termijn.

Contact info

+31627219620
info@hetkoseffect.nl
www.hetkoseffect.nl

LinkedIn