Wie een van onze opleidingen heeft afgerond kan zich desgewenst hieronder voorstellen. Teamchange presenteert met trots de alumni die dat wilden doen. Stuk voor stuk team professionals met liefde voor het vak. Veel ervan zijn beschikbaar als teamcoach, teamtrainer of teamleider, of gewoon om te sparren over teams en change. 

Hier aanmelden

Inge Morrenhof
Hengelo / Leergang 5
Inge Morrenhof | Alumnus Teamchange
Inge en teams

Voor een nieuwsgierig aagje als ik zijn teams fantastisch: er gebeurt altijd wel íets! Ik help teams om zichzelf te begrijpen en te ontwikkelen. Ik geloof in de kracht van liefdevolle confrontatie, als vertaler van wat niet gezegd wordt.

Beschikbaar voor

Teams met gedoe. Als teamcoach of als interim leidinggevende. Als sparringpartner in verandertrajecten en als coach bij leiderschapsvraagstukken.

Contact info

+31614114511
inge@firmategenwind.nl
www.firmategenwind.nll

LinkedIn
Ingrid Donders-Adams
Tilburg / Essenties 4
Ingrid-Donders
Ingrid en teams

Ik werk vanuit passie voor organisaties, teams en mensen. Organisaties, teams en mensen zijn uniek en continu in beweging. Mijn missie is om waarde toe te voegen en teams te helpen bij het samenspel op resultaat- en relatieniveau.

Beschikbaar voor

Ik help organisaties en teams bij ontwikkel- en verandertrajecten. Wat drijft teamleden en waar worden zij blij van? Patronen zichtbaar maken. Vertrouwen in elkaar krijgt bijzondere aandacht om gezamenlijk resultaat te kunnen realiseren.

Contact info

+31683701212
ingrid@dondershrm.nl
www.dondershrm.nl

LinkedIn
Manou van Eerten
Nederhorst den Berg / Leergang 1
Manou van Eerten | Teamchange alumnus
Manou en teams

Ik houd van de groepsdynamiek van teams en het beter laten werken van teams. Millennials worden steeds meer een bijzondere groep in teams die anders denken en doen. Ik word blij van vraagstukken over hoe je hun input optimaal kan inzetten.

Beschikbaar voor

opdrachten als extern teamcoach van (gemengde) teams met millennials en/of verschillende generaties. Teams waarin er vraagstukken zijn over hoe je de kracht van de jongste generatie op de arbeidsmarkt (beter) kan benutten, bijv als manager.

Contact info

+31624746269
nmanou@mecompany.nu
www.mecompany.nu

LinkedIn
Christy Pach
Leusden / Leergang 3
Christy Pach | Alumnus en teamcoach bij Teamchange
Christy en teams

Teams zijn de meest levendige organismen in een organisatie, altijd in beweging. Je brengt er soms meer tijd mee door dan thuis. Hoe haal je het beste uit jezelf én uit je team? Teams zijn voor mij de sleutel tot succesvolle resultaten.

Beschikbaar voor

Je vindt in mij een teamcoach met ruime managementervaring, een kritische sparringpartner en adviseur. Ik ben een echte verbinder die overal kansen ziet. Team- en organisatieontwikkeling in kinderopvang en IKC is mijn specialiteit.

Annemarie van Ooijen
Bilthoven / Leergang 5
Annemarie van Ooijen | Alumnus Teamchange
Annemarie en teams

Samen en toch alleen. Wat maakt dat je elkaars talenten benut in een team en in welke situaties lukt dat het beste. Dat is wat ik graag samen met een team ontdek: met een helder doel in het achterhoofd. En door wat nu in een team speelt.

Beschikbaar voor

Ik ben beschikbaar als projectleider & procesbegeleider als het gaat om vraagstukken over samenwerking in teams. Wat je krijgt als je mij inhuurt is een frisse blik, het benadrukken van sterke kanten, creativiteit en vragen.

Contact info

+31643780224
annemarie@frissehoogte.nl
www.frissehoogte.nl

LinkedIn
Sjaak Bons
Tilburg / Leergang 5
Sjaak Bons | Alumnus Teamchange
Sjaak en teams

Ik ben een deskundige teamcoach, ervaren, betrokken, eerlijk en hecht veel waarde aan goed functionerende teams. Mijn programma’s zijn op maat en in overleg samengesteld.

Beschikbaar voor

Teamcoaching, teamtrainingen, teambegeleiding, begeleide intervisie en teamdagen.

Contact info

 

Marieke Smith
Valburg / Leergang 5
Marieke Smith | alumnus Teamchange
Marieke en teams

Ikzelf ben dol op verandering en kan teams helpen zich te verhouden tot de steeds veranderende wereld. Door helderheid en verbinding te creëren verbeteren we de samenwerking en communicatie en kunnen doelen met plezier gehaald worden.

Beschikbaar voor

Ik werk als zelfstandig teamcoach, procesbegeleider en projectleider. Doe graag opdrachten op gebied van verandering, cohesie en samenwerking.Heb achtergrond in ‘de zorg'(o.a.maatschappen met personeel) maar beperk me niet tot die branche.

Contact info
Ine van den Heijkant
Vlijmen / Essenties 2
Ine van den Heijkant | Alumni Teamchange
Ine en teams

Ik word blij als ik in een team een leerklimaat kan creëren waarin teamleden zich naar elkaar open durven te stellen om zich te ontwikkelen. Dat zij de kracht van hun why en drijfveren  verkennen en bereid zijn ieders talent in te zetten. Dat zij in staat gesteld worden samen betekenis te geven aan de gewenste team- en organisatie ontwikkeling.

Beschikbaar voor

Teams die de volgende vragen hebben;wat drijft mij en mijn collega’s in dit team en organisatie , hoe geef ik betekenis aan samenwerkingsverbanden, wat hebben we nodig om ongewenste patronen aan te gaan en te doorbreken en plezier benutten.

Contact info

+31620490035
stimulus@kpnplanet.nl|
www.bureau-stimulus.nl/

LinkedIn
Nicole Swinkels
Gilze / Leergang 4
Nicole Swinkels | Teamchnange Alumnus
Nicole en teams

Het verbinden van de diversiteit in teams is de basis voor een goede samenwerking. De tegenstelling betekenis geven op ieder zijn waarden. Hierdoor haal je het oordeel van de gebeurtenis of persoon af en bevorder je de teamontwikkeling.

Beschikbaar voor

Ik begeleid teams in het op orde krijgen van de basis en de groei naar zelfstandigheid. Hiermee stel ik teams in staat weer opgefrist en met ruimte naar elkaar te kijken. Ik voel me thuis in organisaties die de mens centraal hebben staan.

Contact info

+31629525057
nicole@sterkintalent.nl
www.sterkintalent.nl

LinkedIn
Helen Hendriks-Steenhuis
Enschede / Leergang 1
Helen Hendriks-Steenhuis | Alumnus Teamchange
Helen en teams

Mijn missie is mensen met energie en plezier te laten samenwerken en ik geloof in leren van en met elkaar. Dit begint met het opdoen van ervaringen, deze te delen met elkaar, te reflecteren en zo te komen tot nieuwe verrassende inzichten.

Beschikbaar voor

Als (team)coach help ik graag bij het inzichtelijk maken van patronen, kwaliteiten en uitdagingen. Alles om met meer energie (samen) te werken. Hierbij maak ik gebruik van modellen en werkvormen. Ervaren door te doen.

Contact info

+31612970801
email

LinkedIn
Miranda Koot
Rotterdam / Leergang 1
Mrianda Koot | teamchange alumnus
Miranda en teams

Iedereen wil met plezier (samen) werken aan goede resultaten. Ik help teams en organisaties het niet alleen te zeggen, maar ook te doen. In het dagelijks werk. Met een doordacht proces. Samen al doende leren en al lerende doen.

Beschikbaar voor

Teams en organisaties die met ontwikkeling aan de slag willen en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ik kan meedenken en adviseren, maar het liefst help ik mee als procesontwerper, verander(bege)leider en/of teamcoach.

Contact info
Annemie Schuitemaker
Schoonrewoerd / Essenties 1
Annemie Schuitemaker | Teamchange alumni
Annemie en teams

In je eentje kun je werkdruk en werkstress niet aanpassen, welke cultuur hebben we met elkaar gecreëerd en hoe kunnen we met zijn allen zorgen dat de werkdruk en werkstress niet ten koste van het individu, het team en de organisatie staat.

Beschikbaar voor

Teams waar werkdruk, werkstress en werk privé balans een issue is. Daar ligt mijn expertise en passie, waarom hebben we werkdruk, werkstress en wat doet de digitale wereld hierin (always on line, ook in weekend en vakantie etc).

Contact info

+31653961889
schuitemaker@careerandlive.nl
www.careerandlive.nl

LinkedIn
Jean-Paul Paumen
Breukelen / Leergang 3
Jeam-Paul Paumen | Teamchange alumni
Jean-Paul en teams

Ik geloof in de kracht van samen. In een sfeer van kwetsbaarheid en vertrouwen ga ik met teams op zoek naar belemmerende patronen. Met als ultieme resultaat duurzame verbetering van hun samenwerking.

Beschikbaar voor

Als (Team)coach en Learning en Development specialist hou ik me bezig met de ontwikkeling van organisaties, teams en personen. Dit doe ik aan de hand van persoonlijke ontwikkeltrajecten, team ontwikkeltrajecten en organisatie advies.

Contact info
Daniëlle Boevink
Oldenzaal / Leergang 4
Daniëlle Boevink | Teamchange Alumni
Daniëlle en teams

Het is mijn passie om teams/mensen te laten reflecteren en in beweging te krijgen. Ontwikkeling is mijn drijfveer, zowel voor mezelf als voor anderen.
Dit doe ik middels teamcoaching, teamtraining en intervisie.

Beschikbaar voor

Teamcoach, teamtrainer en intervisor.

Contact info
Andrea Kandel
Driebergen / Essenties 2
Andrea Kandel | Teamchange Alumni
Andrea en teams

Mijn overtuiging is dat we met elkaar, als team, veel meer kunnen bereiken dan ieder op zijn eigen eiland. Vooral in onderwijs en opvoeding hebben we elkaar meer en meer nodig. Hoe zorgen we het beste samen voor onze kinderen.

Beschikbaar voor

Vanuit mijn analytische observerende brein, help ik teams onderwijs en kinderopvang, de vinger op ontwikkelplek te leggen als het gaat om nog beter samenwerken, elkaar steunen en elkaars kwaliteiten te benutten.

Len van der Kooy
Rotterdam / Leergang 3
Len van der Kooy | Teamchange Alumni
Len en teams

Ik ben organisatiepsycholoog met een specialisme in teamcoaching. Mensen die elkaar naar een hoger niveau tillen. Daar krijg ik energie van. Mensen die onderling zoveel vertrouwen ervaren, dat alles gezegd kan worden. Daar ga ik voor.

Beschikbaar voor

Als ervaren teamcoach ontwerp en begeleid ik groepsprocessen, teamontwikkeltrajecten en talentenprogramma’s die bijdragen aan de groei van organisaties.

Contact info
Jorien Tilstra
Houten / Leergang 4
Jorien Tilstra
Jorien en teams

Deze tijd van snelle veranderingen vraagt om het prikkelen van de denkkracht in organisaties. Steeds meer klinkt de roep om leiderschap. Via teamcoaching draag ik bij aan meer denkkracht en leiderschap, betere resultaten en meer werkplezier.

Beschikbaar voor

Ik help organisaties om complexe veranderingen te realiseren die blijvend zijn, en om leiderschap te ontwikkelen. Ik draag hier aan bij in de rol die nodig is en past bij de vraag én de organisatie: interimmanager, veranderaar of teamcoach.

Contact info
Robin Pera
Haarlem / Leergang 4
Robin Pera
Robin en teams

Teams geven mij energie en ik geef energie aan teams; dat is de wisselwerking. Je hebt je collega’s niet altijd voor het kiezen. Dan is het logisch dat het niet altijd vanzelf gaat. Met plezier geef ik graag de gevraagde ondersteuning.

Beschikbaar voor

Een bijdrage te leveren om teams naar geïntegreerde takenteams te begeleiden of/en naar zelfstandige teams. Onderlinge communicatie verbeteren. Graag met de opdrachtgever samen; het werkt efficiënt als de neuzen dezelfde kant op wijzen.

Contact info

+31622566606
robin@robinpera.nl
www.robinpera.nl

LinkedIn
Stef Heijnen
Heerlen / Leergang 4
Stef Heijnen
Stef en teams

Teams blijven wonderlijke, levende organismen met een eigen identiteit. Met soms dramatische kanten dan weer ongelofelijk invloedrijk. Teams hun kwaliteiten en kracht laten ontdekken, daar geniet ik van. Leren reflecteren, staat centraal.

Beschikbaar voor

Mail of bel me gerust om te sparren over teamwerk: het vlot trekken van een team of als klankbord voor je ervaringen met een team. Zowel voor service- en sales-teams, als non-profit. Ook voor vrijwilligersteams ben ik graag beschikbaar.

Contact info
Ingeborg Weltevrede
Den Haag / Leergang 4
Ingeborg Weltevrede
Ingeborg en teams

Ik stap in als teamcoach, samen iets neerzetten. Een goed team is ondernemend. Je hebt als team naast goede wil ook kennis, kwaliteiten en chemie nodig. Het hele team is verantwoordelijk voor het samenspel, ik ook. Samen uit samen thuis!

Beschikbaar voor

Kennis over en het begeleiden van vakgenootschappen in organisaties en het coachen van lerende teams in veranderende organisaties.

Contact info

+31624455008
ingeborg@weltevredeprofessionals.nl
www.weltevredeprofessionals.nl

LinkedIn
Albert Kos
Naarden / Leergang 4
Albert en teams

Ik help teams om beter te worden in wat ze doen of waar ze naar onderweg zijn. Door luisteren en verbinden help ik op enthousiaste, inspirerende wijze en maak ik teams bewuster waar ze staan en hoe ze de volgende stappen kunnen zetten.

Beschikbaar voor

Teamcoaching, verandertrajecten, individuele coaching en bewustwordingstrainingen.
Korte of langere trajecten, alles met de focus op helpen om te verbeteren, gelukkiger te worden, nu en op lange termijn.

Contact info

+31627219620
info@hetkoseffect.nl
www.hetkoseffect.nl

LinkedIn